Witgoed verhuur aan studenten

Het studentenleven is financieel gezien vaak een uitdaging. Denk aan de kosten voor het lesgeld, studieboeken, openbaar vervoer, kleding of boodschappen.  En dan wil je als student ook nog heel graag op kamers wonen! Gelukkig hebben we in Nederland studentenhuizen waardoor je bepaalde kosten samen kunt delen met je kamergenoten. Vaak is  echter goede witgoed apparatuur onbetaalbaar. Wasautomatenverhuur het hiervoor de perfecte oplossing: witgoedverhuur aan studenten!

Het huren van witgoed voor studenten

Hoe werkt het? Bedenk welk apparaat je nodig hebt om jouw leven en dat van je huisgenoten aanzienlijk makkelijker te maken. Wasmachine, wasdroger, koelkast, vaatwasser of gasfornuis? Wasautomatenverhuur.nl regelt het voor je! Vul het bestelformulier op onze website in en wij nemen contact met je op.

blog2

Plaatsen van bestelling

Dit werkt heel eenvoudig: je plaatst je bestelling via het formulier op onze website. Vervolgens neemt het kantoor in Groningen contact met je op. Er wordt een afspraak gemaakt voor de levering. Alle apparatuur wordt door onze monteurs geplaatst, aangesloten en er wordt een korte toelichting op de werking gegeven. Er wordt geen borg gevraagd en wanneer je het tijdig aangeeft, zullen wij ons best doen om eventueel oude apparaten meteen mee terug te nemen.

Goede service bij de verhuur van witgoed

Wij leveren een goede service. Dat kunnen wij garanderen, aangezien er al meer dan 30 jaren studenten apparatuur bij ons huren! Mocht er sprake zijn van een storing of defect apparaat, dan wordt dit doorgaans binnen 3 werkdagen door ons verholpen.

Contact met wasautomatenverhuur

Heb je interesse in het huren van een wasmachine voor een vast, laag maandtarief? Neem dan nu contact op met onze hoofdvestiging in Groningen.