banner

Witgoed huren

Bij Wasautomatenverhuur.nl kan je witgoed huren wanneer je zelf geen witgoed wil of kan kopen. Heb je bijvoorbeeld een wasmachine of een droger nodig en kan of wil je deze niet kopen? Dan kan je dit witgoed huren bij ons. Wij rekenen hiervoor goedkope tarieven, waardoor onze service ook uitstekend is voor bijvoorbeeld studenten. Je kan bij ons de meest uiteenlopende soorten witgoed huren, zoals onder meer ook koelkasten, vaatwassers en gasfornuizen. Je kan het totaal aanbod natuurlijk gemakkelijk online bekijken.

Witgoed huren tegen een voordelige prijs

Je kan bij ons voordelig witgoed huren. Je betaalt een heel nette prijs voor het huren van het witgoed en je kan natuurlijk zoveel witgoed huren als je zelf wilt. Natuurlijk is het zo dat je hiervoor een contract krijgt. In dit contract staat ook vermeld dat je, indien nodig, gebruik kan maken van de reparatieservice. Je kan bij ons witgoed huren van de beste kwaliteit, maar er kan natuurlijk altijd een storing of een defect ontstaan. Dan staan wij voor je klaar om het voor je op te lossen. Ga je verhuizen en wil de nieuwe bewoner het witgoed huren? Dan kunnen wij het huurcontract gewoon overzetten op naam van de nieuwe bewoner. Het witgoed kan dan gewoon blijven staan.

Neem contact met ons op

Wij zijn te vinden in Zeerijp en in Groningen. Je kan altijd bij ons terecht wanneer je witgoed wilt huren. Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kan ons bereiken door een mail te sturen naar info@wasautomatenverhuur.nl of door te bellen naar 085 – 273 1994.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl