Wasmachine Huren

Wasmachine huren als student

Als student voordelig je wasmachine huren en onbezorgd je was kunnen draaien. Zowel de levering op locatie als het onderhoud van je wasmachine is bij huren inbegrepen. En met een topmerk zoals een Miele, AEG of bijvoorbeeld een Bosch wasmachine, haal je een betrouwbare wasmachine in huis die garant staat voor een schone was en een duurzaam leven.

Wanneer je op kamers gaat wonen om te gaan studeren komt daar heel veel bij kijken. Je wilt natuurlijk zo zelfstandig mogelijk wonen en dan heb je ook een wasmachine nodig. Je kunt je wasmachine bij ons heel eenvoudig huren, zodat je voor een klein bedrag per maand je eigen was kunt doen. En of je nu in Groningen of Amsterdam woont, je kan bij ons je wasmachine huren vanuit iedere woonplaats in Nederland.

Wasmachine huren tegen lage maandelijkse kosten 

Een wasmachine huren kan de beste oplossing zijn wanneer je geen geld hebt voor een nieuwe of tweedehands wasmachine, maar je toch een wasmachine nodig hebt. Je kunt een wasmachine huren tegen een vast laag maandbedrag en maakt vervolgens zo veel of zo weinig gebruik van de wasmachine als jij nodig hebt. Een wasmachine huren is helemaal ideaal als je dit met meerdere mensen kunt doen, zodat de maandelijkse kosten extra goedkoop worden. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over of de was wel gedaan kan worden.

Woon je in een studentenhuis met meerdere bewoners dan kunnen jullie samen een wasmachine huren en de kosten delen. Dit maakt het nog goedkoper. Misschien is er een gemeenschappelijke ruimte waar de wasmachine kan staan, zodat jullie er allemaal gebruik van kunnen maken.


Je kan bij Wasautomatenverhuur.nl heel eenvoudig een wasmachine huren maar ook ander witgoedapparatuur. Als je een vaatwasser, een koelkast, een gasfornuis of bijvoorbeeld een wasdroger wilt huren kan je ook uitstekend bij ons terecht. Als je van woning gaat veranderen, dan bestaat er de mogelijkheid om het contract over te dragen aan de volgende bewoner, wanneer deze dit wenst natuurlijk.

Wasmachine huren zonder zorgen

Bij ons kun je heel eenvoudig een wasmachine huren. We hebben verschillende types dus er is er altijd één die precies past bij wat jij nodig hebt. Wanneer je niet zeker bent of er een wasmachine kan worden geplaatst, dan kun je ook een afspraak met ons maken dat we eerst komen kijken wat er mogelijk is. Maar wanneer je een afvoer hebt voor het water en een stopcontact dan is het al snel mogelijk om een wasmachine te huren en bij jou te plaatsen. Heb je vragen over het huren van een wasmachine, kijk dan op de FAQ pagina of neem contact met ons op.

Contact ons voor vragen over het huren van een wasmachine

Bij ons kan je altijd snel, gemakkelijk en goedkoop een wasmachine huren. Wij hebben twee vestigingen, namelijk aan de Cuxhavenweg 5B in Groningen en aan de Industrieweg 10 in Klaaswaal. Wil je een wasmachine huren en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij informeren en adviseren je graag. Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@wasautomatenverhuur.nl of door te bellen naar 085 273 1994

We hebben ook