Vaatwasser Huren

Je kunt bij ons een vaatwasser huren die wij vervolgens bezorgen in je studentenwoning. De vaatwasser wordt aangesloten en indien gewenst demonstreren we het gebruik. Voor het plaatsen van een vaatwasser is uiteraard wel een aansluiting op de watervoorziening noodzakelijk alsmede een goede afvoer. Ben je niet zeker of in jouw studentenwoning een vaatwasser kan worden geplaatst, dan kunnen we eventueel komen kijken of dit mogelijk is, of overleg het met de verhuurder.

Een vaatwasser huren kun je ook gezamenlijk doen

Een vaatwasser huren kost slechts een klein bedrag per maand. Maar om te besparen op de kosten kun je de huur ook delen met je huisgenoten. Wanneer de vaatwasser in de gezamenlijke keuken staat en jullie er met meerdere personen gebruik van maken is dit een prima oplossing. Ga je tijdens je studie verhuizen naar een andere woning, dan kun je de vaatwasser meeverhuizen of het huurcontract overdragen op de nieuwe huurder. Vanzelfsprekend kun je het contract ook opzeggen, hiervoor geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Studentenhuizen staan vaak negatief bekend om de overvolle aanrecht in de gezamenlijke keuken waar het gebruikte bestek en servies soms dagenlang wordt opgestapeld voordat iemand de tijd heeft om de vaat te doen. Wij kunnen dit probleem heel eenvoudig voor je oplossen. Huur bij ons een vaatwasser voor in je (gezamenlijke) keuken en je hebt iedere dag een keurig opgeruimd aanrecht.

We komen graag bij je langs om te bekijken of het mogelijk is om in jouw keuken een vaatwasser te plaatsen.

Je kunt kiezen uit twee modellen die worden geleverd van een topmerk zoals SB en Beko. De beide modellen zijn te huur voor een klein prijsje per maand. Zo haal je dus voor een klein bedrag een A klasse vaatwasser in huis, zeker wanneer je de kosten kunt delen met je huisgenoten. Als je op een kamer woont waar je zelfstandig een vaatwasser van ons huurt, dan kun je het contract overdragen aan een nieuwe huurder als je klaar bent met je studie. Ga je verhuizen naar een andere kamer dan verhuizen wij de vaatwasser naar je nieuwe locatie tegen een kleine vergoeding. Je kunt natuurlijk ook zelf de vaatwasser mee verhuizen, wij willen hier dan wel graag van tevoren over op de hoogte worden gesteld. Is er een storing aan je vaatwasser, dan kun je contact met ons opnemen. Binnen uiterlijk 3 dagen, maar meestal dezelfde dag, komt er een monteur langs. De reparatiekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen dus er zijn voor jou geen extra kosten.

Wil je meer informatie over het huren van een vaatwasser?

Overweeg je om een vaatwasser te huren, neem dan vrijblijvend contact met ons op als je nog vragen hebt. Je kunt ook op de website kijken bij de F.A.Q, de veel gestelde vragen. Wil je persoonlijke informatie, bel ons dan op telefoonnummer 085 273 1994. Je kunt ook mailen, stuur je bericht dan naar info@wasautomatenverhuur.nl We zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


We hebben ook