Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Wasmachine verhuur Groningen

Zoek jij een goede wasmachine verhuur in Groningen? Dan ben je natuurlijk aan het juiste adres bij Wasautomatenverhuur.nl. Wij bieden je de mogelijkheid om de meest uiteenlopende soorten witgoed te huren tegen een zeer scherp tarief per maand. Onze wasmachine verhuur in Groningen zorgt ervoor dat al het witgoed van hoge kwaliteit is, zodat je er fijn gebruik van kunt maken. Je kunt rekenen op een goede betrouwbaarheid van het witgoed. Daarnaast kun je natuurlijk altijd een beroep doen op de service van onze wasmachine verhuur in Groningen wanneer je toch problemen krijgt met je apparaat.

Voordelen van onze wasmachine verhuur in Groningen

Onze wasmachine verhuur in Groningen biedt je meerdere voordelen. Op de eerste plaats hoef je natuurlijk geen grote uitgave te doen voor witgoed. Je kunt gewoon een vast laag bedrag per maand betalen en hiervoor krijg je een goede wasmachine terug. Als je problemen hebt met je wasmachine, dan kun je rekenen op onze ondersteuning. Wij repareren de wasmachine of wij plaatsen een nieuwe bij je. Als je in een studentenwoning woont, dan kun je de maandkosten van onze wasmachine verhuur in Groningen natuurlijk makkelijk onder de aanwezige studenten verdelen. Ga je verhuizen en wil een nieuwe bewoner de wasmachine van je overnemen? Dan kunnen wij het contract makkelijk overzetten op naam van de nieuwe bewoner.

Twee vestigingen

Wij hebben twee vestigingen, namelijk in Groningen en in Zeerijp. Je bent altijd welkom bij onze wasmachine verhuur in Groningen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar info@wasautomatenverhuur.nl of bel naar 085 – 273 1994.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group