Wasmachine huren studenten

Als je als student op kamers gaat, leer je over het algemeen niet alleen veel nieuwe dingen via je studie, maar ook via je nieuwe woonomgeving. Een studenthuis is nou eenmaal een compliceerde bedoeling, waarin je met een groep mensen samen gaat wonen die allemaal zo hun eigen gewoontes hebben. Verder is er natuurlijk het eeuwige gedoe met alle apparatuur in huis. Want hoe verdeel je de kosten als je bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine nodig hebt. Die kost al gauw twee- tot driehonderd euro en de heb je als student meestal niet klaar liggen. Bovendien is het helemaal niet slim om daar veel geld in te investeren als je niet van plan bent om een lange tijd te blijven.

Een wasmachine voor studenten

Een heel handige oplossing voor een studentenhuis is dan ook om de apparaten niet te kopen, maar te huren. Een wasmachine huren kan al vanaf 9 euro per maand. Woon je met z`n vieren in huis, dan komt dat neer op 2,25 euro per bewoner. Dat geld mis je niet eens. Bovendien blijft de wasmachine officieel in eigendom van de verhuurder. Gaat hij dan ook stuk, of is er een storing, dan is het aan de verhuurder om hem te herstellen of voor een nieuwe te zorgen. In principe gebeurt dat altijd binnen drie dagen.

Voor ieder de juiste wasmachine

Bij wasautomatenverhuur.nl kun je kiezen uit heel veel soorten wasmachines. Heb je een groot studentenhuis, dan kun je een wat duurdere nemen die sneller en meer wast, waardoor je niet zo lang hoeft te wachten totdat je hem kunt gebruiken. Ben je juist maar met een klein groepje, dan is een voordelige budget wasmachine de ideale oplossing. Geïnteresseerd geraakt?  Selecteer dan de wasmachine van je keuze en vul het bestelformulier in. Heb je nog vragen, aarzel dan niet en bel ons via 085-273 1994.