Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Scancool koelkast huren als studentenhuis 

De aankoop van een nieuwe koelkast vergt een flinke investering! Wasautomatenverhuur.nl biedt hier de oplossing voor, door Scankool koelkasten te huur aan te bieden. Ideaal voor studenten, wiens budget vaak beperkt is. Daarbij wil je dit budget wellicht liever spenderen aan een avondje stappen, nieuwe studieboeken, een goede laptop, enzovoorts. Een Scancool koelkast huren kan zowel als studentenhuis, als ook wanneer je zelf in een studio woont. In ons assortiment bieden we verschillende varianten aan. Welke koelkast past het beste bij jouw wensen? 

Mogelijkheden bij Scancool koelkast huren

Een Scancool koelkast huren begint bij een inventarisatie van het aantal gebruikers van de koelkast. Zet je de koelkast in de keuken van een studentenhuis? In dat geval is een tafelmodel vaak al snel niet groot genoeg. Mocht je de Scancool koelkast huren voor jezelf, dan zijn tafelmodellen juist wel een geschikte oplossing! De tafelmodellen hebben een fijn formaat, waarmee deze koelkasten niet onnodig veel ruimte in beslag nemen. Naast een Scancool koelkast huren kan ook het huren van een koel/vriescombinatie het overwegen waard zijn. 

Service bij Scancool koelkast huren

Wasautomatenverhuur.nl staat voor een goede service! Wist je bijvoorbeeld dat het mogelijk is om het contract over te dragen aan een andere bewoner, op het moment dat je de studentenwoning zelf verlaat? Ook zorgen wij dat de koelkast op de juiste plek geplaatst wordt en dat deze direct wordt aangesloten. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar! Op onze website lees je meer over de service die we bieden bij een Scancool koelkast huren. Naast het huren van een koelkast kan ook het huren van bijvoorbeeld een vaatwasser interessant zijn. Zo hoef je deze apparaten zelf niet te kopen!

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group