Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Koelkast huren

Door heel Nederland je koelkast huren als student kan al vanaf € 8,25 per maand. Als je gaat studeren en op kamers gaat wonen dan is het toch wel erg handig om een eigen koelkast te hebben. Je kan immers je levensmiddelen langer vers houden en zo een gezonde maaltijd bereiden. Dat is een stuk gezonder en meestal goedkoper dan buiten de deur eten. Een koelkast huren is een prima oplossing voor studenten.

Gezamenlijk een koelkast huren

Een koelkast is onontbeerlijk als je op kamers gaat wonen. Maar om nu op iedere aparte kamer een koelkast neer te zetten is soms ook geen optie. Vaak is er geen ruimte voor of het ontbreekt aan voldoende stopcontacten. Je kunt er ook voor kiezen om een koelkast te huren samen met je huisgenoten. Een koelkast huren kan al voor een paar euro per maand. Deze kun je dan bij voorbeeld laten plaatsen in de gezamenlijke keuken. Wel moet je dan goede afspraken maken over het schoonmaken en over het bewaren van levensmiddelen. Je kunt bij voorbeeld afspreken dat er etiketjes met namen op de spullen worden geplakt om vergissen te voorkomen

 

Je koelkast huren heb je zo geregeld

Ons bedrijf verhuurt uitsluitend koelkasten aan studenten. Je kunt voor een klein bedrag al een koelkast huren, een koel / vries combinatie is wat duurder maar dan heb je natuurlijk wel veel meer ruimte en kun je ook spullen invriezen. 

Als je gaat verhuizen kun je in de meeste gevallen je gehuurde koelkast meenemen of door ons laten verhuizen naar je nieuwe kamer. Wij bieden die mogelijkheid en wij verhuren voor een klein bedrag per maand een koelkast van prima kwaliteit zoals een Bauknecht, Scancool of Beko koelkast. En als je klaar bent met je studie en je vertrekt van je kamer, dan kun je het huurcontract desgewenst overdragen aan degene die na jou je oude kamer gaat huren, zodat de koelkast gewoon kan blijven staan.

Een koelkast huren heeft veel voordelen

Een koelkast bij ons huren heeft veel voordelen. Hij wordt netjes bij je thuis afgeleverd, en als er onverhoopt een storing is dan wordt je koelkast binnen enkele dagen door ons gerepareerd. Je hoeft alleen maar te bellen of het storingsfomulier op de website in te vullen en we regelen het voor je. Onze koelkasten kunnen op iedere locatie in geheel Nederland worden geplaatst. We hebben verschillende modellen dus er is altijd een koelkast die bij jou past. We verhuren zowel tafelmodel koelkasten met en zonder vriesvak en koel/vriescombinaties. Woon je samen met andere studenten in een studentenhuis dan kunnen jullie de koelkast gezamenlijk gebruiken en de kosten delen. Dit maakt het uiteraard nog voordeliger om een koelkast te huren.

Wat wil je weten over het huren van een koelkast

Heb je nog vragen over het huren van een koelkast neem dan gerust contact op. Je kunt ook op de website kijken of het antwoord op je vraag daar misschien te vinden is. Maar natuurlijk staan we je graag te woord als je meer informatie wilt over onze speciale verhuurservice voor studenten.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group