Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Reviews

Voor het verzamelen van onze reviews maken we gebruik van de dienst Kiyoh. In totaal zijn er 44 reviews geschreven door onze klanten. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9! Wil jij ons ook aanbevelen net als 98% van onze klanten? Schrijf dan een review op Kiyoh.

Gemiddeldescore

Totaaloordeel
Prijs
Kwaliteit
Communicatie

Wat onze klanten vertellen

L.J. uit Groningen
12-12-2018
Zet incasso niet stop en blijft na opzeggen huur afschrijven
Lucas uit Coendersweg 73-3
21-11-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Radi E uit Lelystad
16-11-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Anoniem
15-11-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Top service Snelle reactie
Geen
Niels uit Groningen
14-11-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
- aardige lui - snelle service - goede prijs/kwaliteit verhouding
Zo doorgaan, top!
M.J. uit Groningen, Nederland
13-11-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Je wordt snel geholpen als er storingen zijn.
Olaf uit Groningen
05-11-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snelle reactietijd
Ashita Sathyanarayan uit Groningen
16-10-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Deniz
07-10-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snelle levering en vriendelijk geholpen.
Geen
Anoniem
25-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
M. Wasia uit Hoogezand
14-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snelle aflevering. Uitstekende service.
Arjen uit Groningen
12-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Wasmachine stuk? Wordt kosteloos zonder gezeur een nieuwe neergezet!
Sander uit Groningen
10-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Goede wasmachine.
Daphne uit GRONINGEN
07-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snelle service, en je hebt met mensen te maken
Eerdere contract overname verliep stroef; een betere administratie zou fijn zijn. Maar de tweede overname verliep goed en mijn klacht werd gehoord
Daniel uit Groningen
06-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Reageert snel. Geen gedoe over contractovernames wat je bij veel andere bedrijven wel ziet. Zeker een aanrader!
Anoniem
05-09-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Luke uit Groningen
31-07-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
XW
08-07-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Anoniem
04-07-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snelle service en regeling ook nog voor een scherpe prijs
Marti uit Groningen
29-06-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Very good machines and
Better communication in English
Anoniem
29-06-2018
Ik beveel dit bedrijf aan.
Annemarie uit Groningen
02-11-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snelle levering, vriendelijk personeel!!
Diederik uit Groningen
11-10-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Vriendelijke lui!
Minke uit Den Haag
23-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Bezorgt op tweede verdieping, goede uitleg over telefoon.
Levering was erg vroeg.
Mats uit Groningen
21-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Leon uit Groningen
19-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Anoniem
16-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Goede en snelle service voor weinig geld.
Johannes uit Garijp
13-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Goed advies gekregen welke wasmachine we het beste konden huren. Werd ons zelfs een wasmachine geadviseerd voor een lager bedrag per maand dan degene die we zelf hadden uitgezocht. Was volgens de verhuurder meer dan voldoende voor het aantal wassen wat wij per week draaien. Hierna afspraak gemaakt om machine te komen plaatsen en monteur verscheen keurig op het afgesproken tijdstip. Top
Anoniem
12-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Laura uit Arnhem
09-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Goede service en vriendelijke mensen! Zowel telefonisch als via de mail goed te bereiken en snelle reacties.
jachtservice Hooghiemstra uit Parrega
22-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snelle service
Eigenlijk niet
Arne uit Groningen
07-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Je wordt dezelfde dag nog geholpen, top service!
Ga zo door!
Lisette uit Groningen
05-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Marinus uit Workum
04-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Erg klantvriendelijk, en snel
Geen
Eric-Jan uit Hoogezand
04-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snel geleverd en indien nodig is er snel een monteur beschikbaar.
Ger Wojtasiak uit Assen
04-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Anoniem
04-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Rietje uit Hoogezand
03-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Goede communicatie, goed bereikbaar, goed materiaal
Niets
Sebastiaan uit GRONINGEN
03-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Goede service, erg vriendelijk en prima prijs
Geen
Anoniem
03-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Jacob uit Surhuizum
03-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Open, transparant en snel
Nvt
Anoniem uit Groningen
03-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snelle service en vriendelijk contact via de telefoon gehad.
Dirk uit Zeerijp
02-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, en goede service
Het is op en top, kan niets bedenken
Ronald
01-09-2017
Ik beveel dit bedrijf aan.
Snelle service
SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!