banner

Miele droger repareren 

Het kan verleidelijk zijn om een kapotte Miele droger direct te vervangen voor een nieuwe wasdroger. Immers, u heeft de kennis niet in huis om het defect aan het apparaat zelf op te lossen. Wist u dat een Miele droger repareren vrijwel altijd goedkoper is dan het investeren in een nieuwe machine? Ook wanneer u voor de reparatie van uw defecte wasdroger een professional inschakelt. De Miele wasdroger zal na reparatie vaak nog een lange tijd meegaan. Wasautomatenverhuur.nl heeft een team van vakmensen voor u klaarstaan om uw kapotte Miele droger te repareren. Met welk defect heeft u te maken? 

Aanpak bij Miele droger repareren 

Een Miele droger repareren kan heel eenvoudig zijn. Soms is het al voldoende om de stekker uit het stopcontact te trekken. We raden u aan dit vooraf zelf te proberen. Ook kunt u de foutcode die het display van de wasdroger toont opzoeken in de handleiding. Mogelijk is het oplossen van het probleem simpel. Mocht het niet lukken om de defecte droger te herstellen, dan komen onze monteurs graag bij u langs. Wij hebben de kennis en ervaring om verschillende defecten aan Miele drogers te repareren. Soms is het noodzakelijk om onderdelen van de droger te vervangen als gevolg van slijtage. We zullen u hier na het opsporen van de oorzaak van het defect over informeren. 

Direct een Miele droger repareren 

Wilt u direct een Miele droger repareren? Neem eens contact met ons op! We komen graag op korte termijn bij u langs. Overigens kunt u niet alleen voor het repareren van een Miele droger bij ons terecht. Ook voor bijvoorbeeld het herstel van een Samsung of Bosch droger kunt u op onze hulp rekenen. 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl