Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Witgoed reparatie door Wasautomatenverhuur.nl

Wist je dat een defect witgoedapparaat niet direct vervangen hoeft te worden? In veel gevallen is het voordeliger om een witgoed reparatie uit te laten voeren. Een reparatie is goedkoper en maakt dat je nog vele jaren plezier kan hebben van je witgoed. Wasautomatenverhuur.nl is jouw specialist op het gebied van verschillende soorten witgoed. Denk aan wasmachines, wasdrogers, koelkasten en vaatwassers. Je kunt een witgoed reparatie door onze vakmensen uit laten voeren voor vrijwel ieder witgoedapparaat! Hierbij maakt het niet uit of je al een klant bent van Wasautomatenverhuur.nl, of ons nog niet kent. Klanten die witgoed bij ons huren betaal vaak niets voor de witgoed reparatie. Onderhoud aan de gehuurde machine is onderdeel van ons contract.

wasmachines zakelijk huren

Wij repareren witgoed van alle witgoed merken 

Onze monteurs hebben ervaring met het repareren van witgoedapparaten van vrijwel alle merken. Merken die we vaak tegenkomen bij het uitvoeren van een witgoed reparatie zijn onder meer LG, Miele, Samsung, Siemens, AEG en Bosch. Apparaten van deze merken zijn van een hoge kwaliteit. Slijtage aan een klein onderdeel kan er echter al toe leiden, dat het apparaat niet langer gebruikt kan worden. Door dit onderdeel te vervangen heb je nog jaren plezier van je witgoedapparaat. Daarbij kost het vervangen van losse onderdelen soms niet meer dan een paar tientjes. Een hele voordelige keuze, wat een investering in een nieuwe koelkast, wasmachine of bijvoorbeeld vaatwasser overbodig maakt. 

wasmachines zakelijk huren

Zakelijke witgoed reparaties uit laten voeren 

Wasautomatenverhuur.nl helpt niet alleen particulieren bij het repareren van een kapot witgoedapparaat. Ook zakelijke partijen voorzien we graag van hulp. Naast de reparaties die we uitvoeren aan witgoedapparatuur bieden we professionele wasautomaten te huur aan bij zakelijke partijen. Hierbij werken we samen met LDL Laundry. Een gerenommeerd bedrijf op het gebied van wasautomaten en wasdrogers. Samen met deze partij voorzien we de zakelijke markt van kwalitatief zeer goede apparaten van merken als Electrolux, Primus, Miele, IPSO en Merker. 

Apparaten van deze merken kunnen we bij een defect voor je repareren. Het voorkomt dat je direct in een nieuwe wasautomaat of wasdroger moet investeren. Hoge kosten blijven je zo bespaard! De snelheid waarmee onze monteurs werken maakt dat je nooit lang zonder witgoedapparatuur zit. Met name in grote studentencomplexen zou het uiterst vervelend zijn, wanneer een wasmachine of wasdroger het lange tijd niet doet. Het resulteert in ontevreden bewoners, wat Wasautomatenverhuur.nl je graag helpt te voorkomen.

wasmachines zakelijk huren

Kosten voor een witgoed reparatie

Het is vaak lastig om op voorhand te zeggen wat een witgoed reparatie je zal kosten. Dit is sterk afhankelijk van het type defect dat zich voordoet. Het kan lonen om eerst zelf de stekker uit het stopcontact te trekken. Een reset van het apparaat is soms al voldoende. Werkt dit niet? In dat geval zal onze monteur een analyse voor je uitvoeren. Hierbij wordt geïnventariseerd waar het probleem zich bevindt, welke onderdelen vervangen moeten worden en welke kosten dit met zich meebrengt. Op basis van deze analyse overleggen we met je of een witgoed reparatie loont. In uitzonderlijke gevallen is het verstandiger om het apparaat te vervangen. Door hier eerlijk advies over te geven, betaal je nooit meer dan nodig is bij een defect witgoedapparaat. 

Ook kan het voorkomen dat een kapot witgoedapparaat niet gerepareerd kan worden. Dit is bijvoorbeeld het geval, wanneer er koelvloeistof lekt in de koelkast. Een reparatie hiervan zou grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. In dit geval kunnen we je een nieuw of tweedehands apparaat aanbieden. Zo zit je nooit zonder wasmachine, wasdroger of bijvoorbeeld vaatwasser. 

levering van uw wasautomaten

Professionele monteur bij witgoed reparatie 

Wij vinden het belangrijk dat je verzekerd bent van een professionele uitvoering bij een witgoed reparatie. Je wilt voorkomen dat een defect zich kort na de reparatie opnieuw voordoet. Om deze reden werkt Wasautomatenverhuur.nl enkel samen met professionele monteurs. Deze monteurs hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten witgoed reparaties. Niet alleen maakt dit dat een defect zich doorgaans niet snel nog eens voordoet. Ook kunnen de professionele monteurs je vooraf van vakkundig advies voorzien. Je weet precies wat er defect is, wat het herstel zal kosten en welke onderdelen vervangen worden. Geen ongewenste verrassingen! Niet voor niets hebben wij al vele tevreden klanten geholpen met een professionele witgoed reparatie. 

preventief onderhoud aan de wasmachines

Neem contact op voor een reparatie 

Ben je benieuwd of wij ook jouw kapotte witgoedapparaat kunnen herstellen met een witgoed reparatie? Wil je weten of het loont om nu al een nieuwe koelkast of bijvoorbeeld wasmachine te kopen? Laat onze monteur bij je langskomen om een analyse uit te voeren. Op basis van deze analyse kan de monteur je adviseren over de meest rendabele oplossing in jouw situatie. Ook kun je direct een witgoed reparatie inplannen, wanneer je momenteel met een kapot witgoedapparaat zit. We komen zo snel mogelijk bij je langs om het euvel te verhelpen! 

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group