Gasfornuis huren studenten

Het is centrum van iedere fatsoenlijke keuken: het gasfornuis. Enorm belangrijk natuurlijk, want zonder gasfornuis kun je niet koken en ben je overgeleverd aan de pizzakoerier of de maaltijdbezorger. En hoe lekker dat misschien ook is, af en toe iets gezonds eten is natuurlijk wel zo handig. Ook als student zul je er dus af en toe aan moeten geloven en iets fatsoenlijks moeten fabriceren voor jezelf, of wellicht ook voor je medestudenten. Maar ja, wat doe je eigenlijk als jullie oude fornuis ineens stuk gaat?

Een gasfornuis voor studenten huren

Het antwoord daarop lijkt natuurlijk heel simpel. Dan koop je toch gewoon een nieuwe? Dat is uiteraard zo, maar het is dan wel de vraag of dit wel zo eerlijk en slim is. Ben je namelijk ouderejaars en bijna klaar met je studie, dan is het natuurlijk niet heel redelijk om veel geld te gaan betalen voor een nieuw gezamenlijk fornuis. Bovendien hoeft dit ook niet, want je kunt een nieuw fornuis ook gewoon huren voor een klein bedrag. Iedereen betaald dan even veel en alleen voor de periode dat je er wat aan hebt. Een nieuw fornuis huren kost slechts 12 euro per maand. Ben je met vier personen, dan is dat slechts drie euro per man.

Bestel je nieuwe gasfornuis

Bovendien is het heel makkelijk om het huurcontract over te zetten naar eventuele volgende bewoners, of om het voor een kleine vergoeding mee te laten verhuizen. Bestellen is heel makkelijk. Selecteer het gasfornuis en vul daarna het bestelformulier in. Heb je een storing aan je nieuwe gasfornuis, dan lossen we dat vrijwel altijd binnen een dag op. Is nog niet alles duidelijk? Bel ons dan via 085-273 1994 en stel je vraag.