Fornuis huren

Er zijn hier nog geen producten !

Je kunt via ons gemakkelijk een gasfornuis huren dat wij binnen enkele dagen bij je kunnen bezorgen. Studenten hebben vaak de reputatie dat ze ongezond eten. Maar als jij de uitzondering op de regel bent en graag regelmatig gezond wilt eten, ook als je gaat studeren en op kamers gaat wonen, dan is een gasfornuis geen overbodige luxe. Een gasfornuis kopen is best een grote investering dus waarom niet huren? Dat kan, want bij ons kun je een gasfornuis met oven huren voor een vriendelijke prijs. Controleer wel even voordat je een gasfornuis gaat huren of er een aansluiting voor gas aanwezig is of vraag dit na bij de verhuurder van je kamer.

Een gasfornuis huren is snel geregeld

Een gasfornuis huren kun je snel en gemakkelijk regelen. Klik op het apparaat van je keuze en geef aan dat je dit wilt bestellen. Vervolgens kun je via de website het bestelproces afronden en wordt het gasfornuis zo spoedig mogelijk bij je thuis bezorgd. Als je klaar bent met je studie en je studentenkamer verlaat, kun je het huurcontract eventueel overdragen aan een andere bewoner of het contract opzeggen. In dat laatste geval wordt het gasfornuis door ons bij je opgehaald. De apparatuur die wij leveren voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. Wanneer er een storing optreedt kun je dit bij ons melden, we sturen dan binnen 3 werkdagen een monteur langs.

 En dan kun je gewoon je eigen gezonde maaltijd bereiden. Let er wel op dat je voor een gasfornuis de juiste aansluiting nodig hebt, als je twijfelt of er bij jou een gasfornuis kan worden geplaatst kun je ons vragen om langs te komen zodat we dat voor je kunnen controleren. Het gasfornuis wordt voor een vaste prijs geïnstalleerd en je krijgt korte uitleg over de werking.Wanneer er een storing is aan je fornuis, dan kun je contact met ons opnemen en wordt het probleem in de meeste gevallen binnen een dag opgelost. Als je gaat verhuizen naar een andere studentenkamer dan kun je het gasfornuis natuurlijk blijven huren en het meeverhuizen. Als je wilt kunnen wij tegen een vergoeding je fornuis verhuizen. Als je klaar bent met je studie en de nieuwe huurder van je kamer wil het fornuis ook graag gaan huren, dan kan het contract zonder problemen worden overgedragen. 

Heb je nog vragen over het huren van een gasfornuis?

Heb je nog vragen, dan vind je het antwoord wellicht op de pagina met veelgestelde vragen (F.A.Q.). Is het antwoord niet duidelijk of heb je een andere vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Bij ons kan je altijd snel, gemakkelijk en goedkoop een gasfornuis huren. Wij hebben twee vestigingen, namelijk aan de Cuxhaven 5B in Groningen en aan de Borgweg 29 in Zeerijp. Wil je een gasfornuis huren en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij informeren en adviseren je graag. Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@wasautomatenverhuur.nl of door te bellen naar 085 – 273 1994.Profiteren van combivoordeel?

Lees de voorwaarden

We hebben ook