Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Fornuis huren

Je kunt via ons gemakkelijk een gasfornuis huren dat wij binnen enkele dagen bij je kunnen bezorgen. Studenten hebben vaak de reputatie dat ze ongezond eten. Maar als jij de uitzondering op de regel bent en graag regelmatig gezond wilt eten, ook als je gaat studeren en op kamers gaat wonen, dan is een gasfornuis geen overbodige luxe. Een gasfornuis kopen is best een grote investering dus waarom niet huren? Dat kan, want bij ons kun je een gasfornuis met oven huren voor een vriendelijke prijs. Controleer wel even voordat je een gasfornuis gaat huren of er een aansluiting voor gas aanwezig is of vraag dit na bij de verhuurder van je kamer.

Een gasfornuis huren is snel geregeld

Een gasfornuis huren kun je snel en gemakkelijk regelen. Klik op het apparaat van je keuze en geef aan dat je dit wilt bestellen. Vervolgens kun je via de website het bestelproces afronden en wordt het gasfornuis zo spoedig mogelijk bij je thuis bezorgd. Als je klaar bent met je studie en je studentenkamer verlaat, kun je het huurcontract eventueel overdragen aan een andere bewoner of het contract opzeggen. In dat laatste geval wordt het gasfornuis door ons bij je opgehaald. De apparatuur die wij leveren voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. Wanneer er een storing optreedt kun je dit bij ons melden, we sturen dan binnen 3 werkdagen een monteur langs.

 

En dan kun je gewoon je eigen gezonde maaltijd bereiden. Let er wel op dat je voor een gasfornuis de juiste aansluiting nodig hebt, als je twijfelt of er bij jou een gasfornuis kan worden geplaatst kun je ons vragen om langs te komen zodat we dat voor je kunnen controleren. Het gasfornuis wordt voor een vaste prijs geïnstalleerd en je krijgt korte uitleg over de werking.

Geen zorgen over storingen of verhuizing

Wanneer er een storing is aan je fornuis, dan kun je contact met ons opnemen en wordt het probleem in de meeste gevallen binnen een dag opgelost. Als je gaat verhuizen naar een andere studentenkamer dan kun je het gasfornuis natuurlijk blijven huren en het meeverhuizen. Als je wilt kunnen wij tegen een vergoeding je fornuis verhuizen. Als je klaar bent met je studie en de nieuwe huurder van je kamer wil het fornuis ook graag gaan huren, dan kan het contract zonder problemen worden overgedragen. Heb je vragen over het huren van een gasfornuis, kijk dan op onze FAQ pagina of neem contact met ons op zodat we je vraag snel en persoonlijk kunnen beantwoorden.

Heb je nog vragen over het huren van een gasfornuis?

Heb je nog vragen, dan vind je het antwoord wellicht op de pagina met veelgestelde vragen (F.A.Q.). Is het antwoord niet duidelijk of heb je een andere vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt info@wasautomatenverhuur.nl. Wil je snel antwoord op je vraag, bel ons dan op telefoonnummer 085 - 273 1994.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group