Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Geen grote investering vooraf bij een gasfornuis huren in Amsterdam 

Als student heb je vaak een relatief krap budget, wanneer je een studentenkamer of een studio betrekt. Om toch te kunnen koken, wassen en drogen, kan het huren van witgoed interessant zijn. Wasautomatenverhuur.nl biedt verschillende mogelijkheden op dit gebied, waarvan een gasfornuis huren in Amsterdam een voorbeeld is. Het huren van een gasfornuis is niet alleen interessant voor studenten. Ook voor particulieren is het mogelijk om dit apparaat te huren. Zo hoef je vooraf geen grote investering te doen! Door het gasfornuis voor meerdere jaren te huren profiteer je van een lagere prijs per maand. 

Gasfornuis huren in Amsterdam met gunstige voorwaarden

De scherpe prijs voor een gasfornuis huren in Amsterdam is niet het enige voordeel welke Wasautomatenverhuur.nl je biedt. Wist je bijvoorbeeld dat het heel eenvoudig is om het contract over te zetten, wanneer je een studentenhuis verlaat? Mocht je uit een eigen studio naar een groter appartement verhuizen, dan kun je contract overzetten op een nieuw adres. Ook het feit dat storingen in het gasfornuis snel verholpen worden is een voordeel van een gasfornuis huren in Amsterdam. Je hoeft de storingen nooit zelf op te lossen! Normaliter lukt het ons om problemen met je apparaten binnen drie werkdagen te verhelpen. 

Direct een gasfornuis huren in Amsterdam

Is je bestaande gasfornuis kapot of betrek je binnenkort een nieuw huis? Op onze website vind je het aanbod van gasfornuizen die gehuurd kunnen worden via Wasautomatenverhuur.nl. Wil je meer informatie over een gasfornuis huren in Amsterdam? We zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken! Kijk ook eens naar onze andere apparaten, zoals een wasmachine, een wasdroger en een televisie.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group