Droger huren studenten

Als je als student eindelijk uit huis gaat, heb je het misschien nog niet gelijk door. Als je eenmaal op kamers woont heb je namelijk niet alleen alle vrijheid, maar ook alle verantwoordelijkheid. Voor je eten, voor je kleren, voor je studie enzovoorts. Een beetje huis kan dan natuurlijk niet zonder alle benodigde apparaten zoals een koelkast, wasmachine of natuurlijk een droger. In het geval van een studenthuis is dit vaak een lastige puzzel omdat iedereen op zichzelf woont, maar tegelijkertijd wel samen een droger nodig hebben.

De voordelen voor studenten om een droger te huren

Één optie is natuurlijk om de kosten van een nieuwe droger te delen, maar dat heeft ook zo zijn nadelen. Ten eerste kost het veel geld en tweede ligt het er maar net aan hoe lang je nog van plan bent om in het studentenhuis te blijven. Zeker voor ouderejaars is zo`n investering niet heel handig. Om het allemaal eerlijk te houden is het wellicht een idee om een nieuwe droger niet te kopen, maar te huren. Op die manier betaalt iedereen evenveel en alleen voor de periode dat je hem ook echt gebruikt. Ga je weg, dan is het vrij makkelijk om het huurcontract over te doen op de volgende bewoner. Een droger huren kost helemaal niet veel. Een standaard machine kost 12 euro en een condensdroger kost 14 euro. Deel je het dan vervolgens nog over alle bewoners, dan wordt het helemaal een klein bedrag.

Makkelijk bestellen

Een droger huren is heel makkelijk. Selecteer gewoon het model waarin je interesse hebt en vul de bestellijst in. Je ziet dan gelijk hoeveel de maanhuur wordt en hoeveel je moet betalen voor het leveren. Is nog niet alles duidelijk? Blijf dan niet rondlopen met je vraag en bel ons op via 085-273 1994.