Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Droger huren Groningen

Een droger huren in Groningen is ideaal voor in studentenwoningen of wanneer je op jezelf gaat wonen en je niet veel kapitaal hebt om direct goed mee te kunnen starten. Een droger huren in Groningen kan heel voordelig bij Wasautomatenverhuur.nl. Wij bieden je veel verschillende mogelijkheden voor het huren van witgoed. Doordat wij twee vestigingen hebben, in Groningen en in Zeerijp, kunnen wij onze verhuurservice aanbieden in een breed werkgebied. Wil jij een droger huren in Groningen? Dan staan wij graag voor je klaar.

Voordelig een betrouwbare droger huren in Groningen

Als je geen groot bedrag uit wilt geven aan witgoed, of je kunt het eenvoudigweg niet, dan is het natuurlijk ideaal om een droger te huren in Groningen. Dit wordt bijvoorbeeld veel gedaan door studenten, ook omdat het natuurlijk veel makkelijker is om een klein maandbedrag te verdelen met elkaar dan een grotere investering. Dan ligt gedoe op de loer als er een student het huis uit gaat die heeft meebetaald. Door een droger te huren in Groningen kun je met een klein bedrag per maand gebruik maken van je eigen droger.

Neem contact met ons op

Je bent bij ons altijd welkom om een droger te huren in Groningen. Daarnaast kun je ook ander witgoed bij ons huren, zoals koelkasten en wasmachines. Bekijk gerust eens de mogelijkheden online of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies. Bel naar 085 – 273 1994 of stuur een mail naar info@wasautomatenverhuur.nl. Wij helpen je graag verder.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group