banner

Voordelen van een Zanussi wasmachine huren 

Een Zanussi wasmachine huren kan het overwegen waard zijn, wanneer je in een studentenhuis woont. Niet alleen zal je de wasmachine met meerdere studenten gebruiken, ook wil je hier geen spaargeld aan besteden. Het huren van een wasmachine biedt je de mogelijkheid om de wasmachine onbeperkt te gebruiken voor een vast bedrag per maand. Groot voordeel van deze constructie is dat wij de wasmachine voor je komen installeren! Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar. Vertrek je op den duur uit de studentenwoning? In dat geval kun je het contract over laten zetten naar een andere student. 

Zanussi wasmachine huren is makkelijk en comfortabel

Niet alleen komen we de wasmachine bij je brengen en installeren. Ook voor onderhoud aan de wasmachine komen we graag bij je langs. Mocht de wasmachine kapot zijn, dan vervangen we deze zo snel mogelijk voor een nieuw apparaat. Vanzelfsprekend zullen we altijd eerste proberen of we de wasmachine voor je kunnen repareren. Op onze website vind je een compleet overzicht van de opties die je hebt bij een Zanussi wasmachine huren. Naast de wasmachines van Zanussi bieden we verschillende andere merken aan. Welke wasmachine sluit het best aan op jouw wensen? 

Zanussi wasmachine huren combineren met een wasdroger

Wanneer je weinig ruimte in huis hebt om het natte wasgoed op te hangen, kun je een Zanussi wasmachine huren combineren met het huren van een wasdroger. De wasdroger zorgt dat de kleding direct de kast in kan. Ideaal, wanneer je de kleding niet in je kamer wilt laten hangen! Wil je meer informatie over een Zanussi wasmachine huren? Neem eens contact met ons op, zodat we je persoonlijk kunnen adviseren.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl