banner

Goedkoop een Zanussi droger huren voor in je studentenhuis 

Als student zal je het niet heel breed hebben. Het meeste geld besteed je aan het studeren zelf, aan avondjes stappen met vrienden en vriendinnen, enzovoorts. Geld om in een nieuwe wasdroger te investeren is er hierdoor vaak niet. Daarbij ben je in een groter studentenhuis afhankelijk van hetgeen andere studenten kunnen missen. Wasautomatenverhuur.nl biedt een goed alternatief voor de investering in een nieuwe droger. Kies voor een Zanussi droger huren! Dit is goedkoop en daarbij heel makkelijk. Heb je al gezien dat de Zanussi droger bij je thuis bezorgd en geïnstalleerd wordt? Zo heb je hier zelf geen omkijken naar. 

Voordelen van een Zanussi droger huren

Niet alleen is het fijn dat je de droger zelf niet hoeft te installeren. Ook komen we eens in de zoveel tijd bij je langs voor het uitvoeren van onderhoud aan de droger. Is je Zanussi droger defect? In dat geval zorgen we dat deze zo snel mogelijk hersteld wordt. Mocht het herstellen van de droger niet mogelijk zijn, dan komen we de Zanussi droger voor je vervangen. Naast een Zanussi droger huren, bieden we verschillende andere mogelijkheden. Zo kun je het huren van de droger combineren met het huren van een wasmachine. Je betaalt een vast bedrag per maand om de apparaten onbeperkt te kunnen gebruiken. 

Aandachtspunten bij een Zanussi droger huren

Op onze website vind je het complete overzicht van de opties die we bieden bij een Zanussi droger huren. Kijk hierbij goed naar de verschillen tussen de apparaten. Denk aan het vermogen van de droger, de inhoud hiervan, enzovoorts. Je wilt er zeker van zijn dat het apparaat voldoende ruimte biedt voor je kleding. Een te hoge energierekening doordat het apparaat steeds voor de helft gevuld is, wil je echter voorkomen! Neem contact met ons op, wanneer je meer informatie wenst.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl