banner

Wasmachine verhuur in Amsterdam ideale oplossing voor studenten 

Voor studenten kan de keuze voor onze wasmachine verhuur in Amsterdam bijzonder interessant zijn. Door voor de huur van een wasmachine te kiezen, is vooraf geen grote investering vereist. Daarbij zijn studenten niet langer afhankelijk van hun ouders of een wasserette in de buurt. Wasautomatenverhuur.nl biedt diverse oplossingen voor studenten. Verschillen zitten bijvoorbeeld in het merk wasmachine, in de inhoud van het model, enzovoorts. Op deze manier vind je altijd een wasmachine die past bij de behoeftes van jezelf en je huisgenoten. 

Mogelijkheden bij wasmachine verhuur in Amsterdam 

Je kunt bij onze wasmachine verhuur in Amsterdam direct een wasmachine huren. Kijk vooraf altijd eerst welk type aansluiting je binnen je studentenwoning hebt. Vaak zal het niet mogelijk zijn om de wasmachine in een kamer te plaatsen. Deze moet op een centrale plek in de studentenwoning aangesloten worden. Overleg ook met je huisgenoten welk formaat wasmachine het meest geschikt is. Je wilt voorkomen dat de vuile was zich snel opstapelt door een te kleine inhoud van de wasmachine. Zoals reeds beschreven, biedt onze wasmachine verhuur in Amsterdam een breed scala aan modellen wasmachines. 

Voordelen van onze wasmachine verhuur in Amsterdam 

Bij de wasmachine verhuur in Amsterdam van Wasautomatenverhuur.nl profiteer je van verschillende voordelen. Naast de ruime keuze die we je bieden, heb je zelf geen omkijken naar de montage van de wasmachine. Onze monteurs komen bij je langs om de wasmachine aan te sluiten en te testen. Mocht je na verloop te maken krijgen met een defect, dan komen ze terug om de wasmachine te repareren of vervangen. Vertrek je na verloop van tijd uit de studentenwoning? In dat geval kun je het contract over laten zetten op de naam van een huisgenoot.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl