Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Wasmachine huren Zwolle

Een wasmachine huren Zwolle kan voor heel veel verschillende doelgroepen een zeer interessante optie zijn. In de eerste plaats wordt er natuurlijk altijd gedacht aan studenten. Voor een student kan het aanschaffen van een wasmachine immers flink duur zijn. Wanneer er echter voor huur wordt gekozen en de huurprijs wordt onder de huisgenoten gedeeld, dan kan dit weleens flink meevallen. Alleen al om die reden is het aan te raden om deze optie eens goed uit te zoeken. Wij kunnen hierbij van dienst zijn.

De juiste machine

Een belangrijke manier waarop wij van dienst kunnen zijn is door advies te geven. Dit gaat dan bijvoorbeeld over het soort machine dat nodig is om aan de eisen te voldoen die er zijn. Dit maakt het altijd mogelijk om een passend apparaat te vinden voor elke samenstelling van een huishouden. Of dit nu een groep studenten is of een expat die tijdelijk in Zwolle is ondergebracht. Dit is natuurlijk zeer interessant om te overwegen. Dit kan immers flink goedkoper uitpakken dan wanneer een aankoop moet worden gedaan.

Contact opnemen

Wie vragen heeft kan hierover contact opnemen. Zowel de vestiging in Groningen als die in Zeerijp is te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld door te mailen naar info@wasautomatenverhuur.nl. Ook kan bellen een goede optie zijn. Het nummer om te bellen is dan 085-273 1994. Zo kan er snel met ons in contact gekomen worden, kunnen vragen gesteld worden en kunnen eventueel direct afspraken gemaakt worden. Voor iedereen die snel geholpen wil worden kan dit een goede keuze zijn.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group