Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Wasmachine huren Utrecht

Een wasmachine huren in Utrecht kan de ideale oplossing zijn. In meerdere situaties is het niet gewenst of niet mogelijk om een nieuwe wasmachine te kopen. Het is toch een hele uitgave. Deze uitgave kan niet zomaar door iedereen worden gedaan. Daarnaast kan dit lastig zijn wanneer de wasmachine is bedoeld voor bijvoorbeeld een studentenflat waarin steeds wisselende studenten wonen. Een wasmachine huren in Utrecht kan dan een uitkomst bieden. Door een wasmachine te huren in Utrecht betaal je een vast laag bedrag per maand en kun je het contract opzeggen wanneer dit nodig is.

Voordelig een goede wasmachine huren in Utrecht

Wil jij ervaren hoe gemakkelijk het is om een wasmachine te huren in Utrecht? Dan kun je eens nader kennis maken met Wasautomatenverhuur.nl. Wij bieden je de mogelijkheid om tegen een laag tarief een goede wasmachine te huren in Utrecht en regio. Wij werken vanuit twee verschillende vestigingen, namelijk in Groningen en Zeerijp, en ook in Utrecht kunnen wij mensen van dienst zijn met onze service. Wij hebben ervoor gezorgd dat het voor iedereen mogelijk is om gemakkelijk een goede wasmachine te huren in Utrecht. Je zult zien dat het heel eenvoudig is en dat je zorgeloos gebruik kunt maken van het witgoed.

Neem contact op

Wil jij een betrouwbare wasmachine huren in Utrecht of regio? Je bent bij ons van harte welkom. Natuurlijk kun je altijd eerst eens contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij vertellen je graag hoe alles werkt. Je kunt bellen naar 085 – 273 1994 of mailen naar info@wasautomatenverhuur.nl

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group