Wasmachine huren in Nijmegen

Ben je op zoek naar een wasmachine, maar wil je hier geen honderden euro’s aan uitgeven? Kies voor een moderne wasmachine huren in Nijmegen. Als student besteed je het geld op je betaalrekening liever aan een avond stappen of bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe laptop, in plaats van een groot bedrag te betalen voor een wasmachine. Je wilt echter wel kunnen wassen in je studentenwoning. Bij een wasmachine huren in Nijmegen via Wasautomatenverhuur.nl betaal je een vast, laag bedrag per maand. Door de wasmachine samen met andere huisgenoten te huren, vallen de kosten niet hoger uit dan een paar euro per maand. Een hele voordelige keuze!

Mogelijkheden bij een wasmachine huren in Nijmegen

Bij een wasmachine huren in Nijmegen bieden we je verschillende opties. Het verschil zit hierbij met name in de inhoud van de trommel. Het is afhankelijk van de hoeveelheid vuil wasgoed wat je wekelijks wilt kunnen wassen, welke van deze modellen het meest interessant voor je is. Wist je dat je het huren van een wasmachine kunt combineren met de huur van een droger? Zo kun je het wasgoed niet alleen wassen, maar ook direct drogen om het vervolgens op te bergen in je kast. Je hebt in je studentenkamer niet altijd ruimte om het wasgoed te laten drogen.

Service bij een wasmachine huren in Nijmegen

Een wasmachine huren in Nijmegen is niet alleen een hele voordelige optie om te kunnen wassen als student. Ook profiteer je van het feit, dat er een uitgebreide service wordt geleverd bij de machine. Zo sluit onze technische dienst de wasmachine voor je aan en kun je ook op deze ploeg rekenen bij een defect aan de machine. We proberen de wasmachine zo snel mogelijk te repareren. Mocht een reparatie niet mogelijk zijn, dan vervangen we deze voor je.