Wasmachine huren in Leiden

Maak je het jezelf financieel makkelijker als student, door een wasmachine te huren in plaats van te kopen. Zo kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt wassen, hoef je vooraf geen grote investering te doen en kun je rekenen op ervaren monteurs bij een defect aan het apparaat. Een wasmachine huren in Leiden is een van de mogelijkheden die Wasautomatenverhuur.nl je biedt. Kijk ook eens naar de optie om een wasdroger of bijvoorbeeld koelkast te huren. Zo hoeft het inrichten van een studentenkamer of studio helemaal niet zo duur te zijn. Een wasmachine huren in Leiden kan al voor minder dan tien euro per maand.

Mogelijkheden bij wasmachine huren in Leiden

Nog voordeliger wordt een wasmachine huren in Leiden, wanneer je de kosten deelt met huisgenoten. Vaak zijn er maar één of maximaal twee aansluitingen voor een wasmachine aanwezig; voldoende reden om de wasmachine met anderen te delen. Op onze website vind je een compleet overzicht met ons huidige aanbod. De wasmachines die we te huur aanbieden in Leiden variëren onder meer in het formaat van de wastrommel. Zorg dat het formaat past bij de hoeveelheid wasgoed die je per keer wast.

Service bij wasmachine huren in Leiden

Nadat je een wasmachine aangevraagd hebt via onze website, komen onze monteurs langs om de wasmachine voor je aan te sluiten. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar bij een wasmachine huren in Leiden. Diezelfde monteurs komen opnieuw bij je langs, wanneer je onverhoopt te maken hebt met een defect aan de machine. Dit doen zij zo snel mogelijk; niets is vervelender dan het niet kunnen wassen van je vuile wasgoed aan het eind van de week. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!