Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Wasmachine huren Leeuwarden

Een wasmachine huren Leeuwarden kan een goede optie zijn wanneer een wasmachine kapot gaat en er niet direct budget is om een nieuwe te kopen. De was moet immers wel gewoon gedaan worden. Het is dus heel interessant om dan deze optie te overwegen. Al hoeft daarvoor natuurlijk niet per definitie de wasmachine kapot te gaan. Er kunnen ook allerlei andere redenen zijn om voor het huren van een machine te kiezen zijn. Er zijn doelgroepen die hier altijd voordeel van hebben.

Wasmachine huren voor iedereen

Natuurlijk is het huren van een wasmachine ook een goede optie voor studenten. Het aanschaffen is immers altijd een flinke uitgave. Omdat er ook nog eens door veel verschillende mensen gebruikgemaakt wordt van de machine is het dan vaak beter om voor huur te kiezen en de prijs die maandelijks hiervoor betaald moet worden te verdelen onder de huisgenoten. Dit geeft veel zekerheid. Bijvoorbeeld de zekerheid dat de was altijd gedaan kan worden. Voor een student scheelt dit veel reisjes naar het ouderlijk huis. Alleen al om die reden is het de moeite waard om hiervoor te kiezen.

In contact komen

Om te zorgen dat de verhuur geregeld wordt kunt u direct contact met ons opnemen. Dat kan bijvoorbeeld worden gedaan door ons te bellen. Dat kan op nummer 085-273 1994. U kunt dan onze vestiging in Groningen bereiken. Vanaf daar is het gemakkelijk om snel in Leeuwarden te leveren. U kunt ons ook mailen. Info@wasautomatenverhuur.nl is hiervoor het e-mailadres. Zo kunt u bijvoorbeeld eerst ook nog vragen stellen die u misschien heeft.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group