Wasmachine huren in Friesland

Via wasautomatenverhuur kun je een wasmachine huren en onbezorgd de was laten draaien! Heeft de wasmachine van het studentenhuis het begeven? Of is de wasmachine die er staat oud en komt de was er niet meer zo fris uit? Of wil je gewoon je moeder niet elk weekend opzadelen met die weekendtas met was? Overweeg dan eens om een wasmachine te huren. Dit kan tegen een vast, laag tarief per maand. Wanneer je de wasmachine samen met je huisgenoten huurt, zijn de maandelijkse kosten natuurlijk nog lager!

Wasautomatenverhuur Friesland

Als student heb je het financieel niet altijd even gemakkelijk. Op deze manier is een schone was voor iedere student binnen handbereik. Wij leveren ook nog eens binnen 1-3 werkdagen en de service van plaatsing en onderhoud zijn inbegrepen.

Verhuizing of defect apparaat

Daarnaast staat de verlening van een goede service bij ons al 30 jaar voorop. Bijvoorbeeld in het geval van een verhuizing. Wij kunnen dan het apparaat, tegen een vergoeding, verhuizen naar je nieuwe adres. Of je kiest ervoor om de overeenkomst aan de nieuwe bewoner over te dragen. In het geval van een storing of mankement staan wij ook voor je klaar. Je kunt eenvoudig het storingsformulier op de website invullen en wij zorgen dat het binnen 3 werkdagen wordt verholpen.

Contact met wasmachine verhuur

Wij zijn gevestigd in Groningen en Zeerijp maar leveren door heel Nederland. Voor de huur van een wasmachine en onze andere mogelijkheden kun je contact opnemen via het contactformulier. Voor persoonlijke advies bel je met: 085-273 1994.