banner

Wasmachine huren in Den Haag 

Een wasmachine huren in Den Haag maakt het voor studenten mogelijk om te wassen, zonder vooraf een grote investering te moeten doen. Een wasmachine kost doorgaans al snel zo’n vijfhonderd euro, waar veel studenten het budget niet voor hebben. Daarbij geven zij hun spaargeld liever uit aan een feestje, de contributie voor een studentenvereniging, enzovoorts. Een wasmachine huren in Den Haag is heel eenvoudig bij Wasautomatenverhuur.nl. We bieden je een breed scala aan modellen, zodat je altijd een wasmachine vindt die op jouw wensen aansluit. 

Voordelen van een wasmachine huren in Den Haag 

Er zijn verschillende voordelen die een wasmachine huren in Den Haag aantrekkelijk maken. Zoals al genoemd werd, hoef je vooraf geen grote investering te doen. Een ander belangrijk voordeel is het feit, dat je geen omkijken hebt naar het onderhoud aan de wasmachine. Mocht er sprake zijn van een defect, dan komen onze monteurs langs om deze te herstellen. Een wasmachine huren in Den Haag is ook interessant, omdat wij de mogelijkheid bieden het contract over te zetten op andermans naam als je de studentenwoning verlaat. Zo kunnen je huisgenoten deze blijven gebruiken en hoeft de wasmachine niet verplaatst te worden. 

Direct een wasmachine huren in Den Haag 

Op onze website vind je een overzicht van de mogelijkheden die je hebt bij een wasmachine huren in Den Haag. Naast de huur van een wasmachine kan ook het huren van een wasdroger een goede optie zijn. Let bij het huren van witgoed goed op het formaat hiervan. De trommel moet groot genoeg om al je was in een keer te kunnen wassen. Tegelijkertijd wil je voorkomen dat de trommel iedere wasbeurt voor de helft leeg blijft. 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl