banner

Wasmachine huren Amsterdam

Wil jij een wasmachine huren in Amsterdam in plaats van een wasmachine kopen? Dit is heel goed mogelijk. Je kunt een betrouwbare wasmachine huren in Amsterdam bij Wasautomatenverhuur.nl. Wij bieden je de mogelijkheid om witgoed te huren tegen een aantrekkelijke prijs. Je kunt dan ook niet alleen een goede wasmachine huren in Amsterdam, maar onder meer ook koelkasten en drogers. Online vind je alle informatie over het huren van witgoed, waardoor je direct ook een goed inzicht krijgt in hoe het allemaal werkt.

Waarom een wasmachine huren in Amsterdam?

Het kan om meerdere redenen praktisch zijn om een wasmachine te huren in Amsterdam. De hoofdstad heeft bijvoorbeeld veel studentenwoningen waar meerdere studenten samenwonen. Hier is het vaak een komen en gaan. Het is dan ook vaak niet handig om een wasmachine te kopen, want dit is moeilijk eerlijk te regelen als het om de financiën gaat. Door een wasmachine te huren in Amsterdam kunnen de bewoners maandelijks een eigen deel bijdragen aan de huurkosten. Daarnaast is het natuurlijk ook ideaal om een wasmachine te huren in Amsterdam wanneer je gewoon geen nieuwe kunt of wilt kopen.

Neem contact met ons op

Wasautomatenverhuur.nl heeft twee vestingen. Wij werken vanuit Zeerijp en vanuit Groningen. Als je een wasmachine wilt huren in Amsterdam ben je bij ons ook van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat jij voordelig gebruik kunt maken van een goede wasmachine. Wil je meer weten? Bel dan naar 085 – 273 1994 of mail naar info@wasautomatenverhuur.nl. Wij helpen je graag verder.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl