Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Wasdroger huren Utrecht

Een wasdroger huren in Utrecht is natuurlijk vooral iets waar veel studenten aan denken. Dat neemt echter niet weg dat ook voor andere mensen het huren van een wasdroger heel interessant kan zijn. Dit kan worden gedaan door op wasautomatenverhuur.nl te kijken welke opties er zijn. Zo kan een wasdroger worden gevonden die bij elke samenstelling van een huishouden kan passen. Of dit nu een groot studentenhuis betreft, of juist iemand die als vrijgezel op een flat woont. Dit hoeft geen verschil te maken.

Voordelen van een wasdroger huren in Utrecht

Een wasdroger huren in Utrecht kan met vele voordelen komen. Zo is het bijvoorbeeld heel gemakkelijk om in het budget te passen. In plaats van een hele dure uitgaven in één keer te hoeven doen, is het mogelijk om de kosten voor de wasdroger op te splitsen in kleine bijdrages die iedere maand worden gedaan. Dit kan voor mensen met een wat kleiner salaris natuurlijk een belangrijk voordeel zijn. Bovendien kan er op service worden gerekend wanneer er problemen met de wasdroger zijn. Dit is ook niet onbelangrijk om te weten.

Contact opnemen

Een wasdroger huren in Utrecht lijkt dus eigenlijk direct al een goed idee. Dat neemt niet weg dat u misschien eerst meer informatie wenst te krijgen hierover. Dit hoeft geen probleem te zijn. Daarvoor zijn namelijk verschillende kanalen van communicatie beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van een e-mail. Dit kan worden gedaan door het e-mailadres info@wasautomatenverhuur.nl te gebruiken. Ook kan er gewoon gebeld worden. Dit kan worden gedaan naar 085-2731994.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group