Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Wasdroger huren in Rotterdam voor je studentenhuis 

Heb je er ook zo’n hekel aan om met je vuile was naar een wasserette in de buurt te gaan? Er is een slimme oplossing! Kies voor het huren van een wasmachine. Naast het huren van een wasmachine is ook een wasdroger huren in Rotterdam een optie. De combinatie maakt dat je de was voortaan altijd in je studentenwoning kunt doen. Dit alles zonder dat vooraf een grote investering vereist is. Als student heb je het vaak al niet heel breed, waardoor de aankoop van een nieuwe wasmachine of wasdroger doorgaans geen optie is. Heb jij een wasdroger huren in Rotterdam al eens overwogen? 

Aandachtspunten bij wasdroger huren in Rotterdam

Bij een wasdroger huren in Rotterdam zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden. Kijk bijvoorbeeld allereerst naar de aansluiting in je studentenwoning. De verhuurder kan je hier vaak meer over vertellen. In de meeste gevallen zal deze er geen problemen mee hebben, dat je een wasdroger laat plaatsen. Kijk vervolgens naar de benodigde inhoud van de wasdroger. Deze moet aansluiten bij het aantal huisgenoten, dat de wasdroger straks zal gaan gebruiken. Op onze website bieden we tal van verschillende modellen wasdrogers aan. 

Voordelen van een wasdroger huren in Rotterdam 

Een wasdroger huren in Rotterdam via Wasautomatenverhuur.nl is heel eenvoudig. Op onze website selecteer je het gewenste formaat wasdroger. Vervolgens komen onze monteurs bij je langs om de wasdroger aan te sluiten en te testen. Zodra de machine naar behoren werkt vertrekken ze weer. Vaak leveren we de wasdroger al binnen enkele dagen. Ook heb je geen omkijken naar het onderhoud aan het apparaat. Werkt de wasdroger niet meer? In dat geval komen we deze zo snel mogelijk repareren of vervangen.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group