Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Wasdroger huren Groningen

Een wasdroger huren in Groningen kan verschillende doelgroepen heel interessant zijn. In eerste instantie wordt dan bijvoorbeeld vaak gedacht aan studenten in een studentenhuis. De kosten voor de huur kunnen dan onderling verdeeld worden. Dit zorgt ervoor dat het een stuk gemakkelijker wordt om de was te doen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog heel veel andere mensen die nut kunnen hebben van het huren van een wasdroger bij wasautomatenverhuur.nl. Zeker ook wanneer gekeken wordt naar de directe kosten van de huur waarmee dit gepaard gaat.

Waarom een wasdroger huren in Groningen?

Wat is voor andere mensen dan studenten een goede reden om een wasdroger te huren in Groningen? Het kan dan bijvoorbeeld gaan om mensen die even krap bij kas zitten. Als dan precies op dat moment de wasdroger kapot gaat, dan kan het lastig zijn om direct een nieuwe te kopen. Huren van een machine kan dan een goede tijdelijke oplossing zijn die veel beter in het budget past. Het kan ook interessant zijn voor mensen die slechts tijdelijk in Groningen of de omgeving wonen.

Contact opnemen

Om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden om een wasdroger te huren in Groningen is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. U kunt dan vragen stellen over bijvoorbeeld de verschillende types. Een vraag kan gesteld worden door een e-mail te sturen naar info@wasautomatenverhuur.nl. Ook is het mogelijk om te bellen met de hoofdvestiging in Groningen. Het nummer om dit te doen is 085-2731994. Alle vragen kunnen dan beantwoord worden.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group