Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Wasautomaat huren Zwolle

Misschien ga je binnenkort studeren en voor het eerst op kamers. Dan moet er van alles geregeld worden. Allereerst natuurlijk geschikte woonruimte vinden. Als dat is gelukt kun je met de inrichting beginnen. Wil je een eigen wasmachine, zodat je niet steeds met je vuile was bij je moeder hoeft aan te kloppen, regel dit dan direct via Wasautomatenverhuur.nl. Hier kun je voor een scherp tarief een wasautomaat huren in Zwolle voor op je studentenkamer. Natuurlijk moet er dan wel een afvoer en wateraansluiting beschikbaar zijn. Informeer indien nodig bij de verhuurder of het plaatsen van een wasautomaat mogelijk is en of dit is toegestaan. 

Voordelig een wasautomaat huren in Zwolle

Je kunt bij Wasautomatenverhuur.nl heel voordelig een wasautomaat huren. Je betaalt hier een kleine vergoeding per maand voor. Je kunt als je klaar bent met je studie en je kamer opzegt het huurcontract probleemloos aan een huisgenoot overdragen. Opzeggen kan natuurlijk ook, de opzegtermijn is slechts één maand. Als er een storing is aan de wasautomaat dan kun je deze bij ons melden. In de meeste gevallen kunnen we binnen drie dagen een monteur bij je langs sturen om het probleem op te lossen. Als dat niet mogelijk is wordt de wasautomaat vervangen. Een wasautomaat huren in Zwolle is dus zonder zorgen. 

Regel de huur van je wasautomaat direct online

Je kunt direct online een wasautomaat bij ons huren. Heb je vragen bel dan met telefoonnummer 085 – 27 31 994. Je kunt ons ook per e-mail bereiken, het adres is info@wasautomatenverhuur.nl

 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group