Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Wasautomaat huren

Een wasautomaat huren is een ideale oplossing als je te weinig budget hebt om een nieuwe wasmachine te kopen. Het is tegenwoordig heel eenvoudig om diverse zaken, waaronder witgoed, te huren tegen een voordelig tarief. Dit voorkomt de grote uitgave voor nieuw witgoed. Een wasautomaat huren is zeer voordelig bij Wasautomatenverhuur.nl. Wij bieden je de mogelijkheid om een betrouwbare wasautomaat te huren tegen een scherp tarief. Je profiteert bij ons altijd van een vast maandbedrag en je zit nergens aan vast.

De goedkoopste en beste wasautomaat huren

Wij hebben ons huiswerk zeker gedaan. Je kunt bij ons gegarandeerd de goedkoopste en de beste wasautomaat huren. Wij zijn de meest uiteenlopende klanten van dienst. Zo komen er bij ons veel studenten een wasautomaat huren. Zeker als je op kamers woont heb je vaak niet erg veel te besteden, en zeker niet genoeg om een wasmachine aan te schaffen. Met je medestudenten uit het studentenhuis kan je tegen een prikkie een wasautomaat huren. Ideaal en compleet zorgeloos.

Contact Wasautomatenverhuur

Wij bieden je een zeer complete service als je bij ons komt om een wasautomaat te huren. Zo kunnen wij je een goede reparatieservice bieden wanneer dit nodig is. De wasautomaat wordt altijd binnen drie werkdagen gerepareerd. Ga je verhuizen, maar wil de volgende bewoner van  de woning ook een wasautomaat huren? Dan kan het contract gewoon worden overgedragen. Makkelijker kan het bijna niet. Wil je meer weten? Bel dan naar 085 – 273 1994 of mail naar info@wasautomatenverhuur.nl. Wij hebben twee vestigingen, in Zeerijp en in Groningen.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group