Vaatwasser huren Utrecht

In veel studentenhuizen is de afwas een ware plaag. Als hier geen goede afspraken over worden gemaakt is de kans groot dat de vuile vaat van dagen zich op de aanrecht opstapelt, met alle risico‚Äôs op ongedierte. Je kunt dit probleem eenvoudig voorkomen. Je kunt een vaatwasser huren in Utrecht als je daar op kamers gaat wonen. De vaatwasser wordt al binnen enkele dagen bezorgd dus geen enkel excuus meer om te wachten met vaat wassen tot er geen schoon bord meer in de kast staat. 

Een vaatwasser huren in Utrecht is zo geregeld

Controleer vooraf even of er een afvoer en wateraansluiting beschikbaar is voor het plaatsen van een vaatwasser. Als dat het geval is kun je bij Wasautomatenverhuur.nl een vaatwasser huren in Utrecht op je studentenkamer. Je betaalt hiervoor een klein bedrag per maand, wat je natuurlijk ook kunt delen met je huisgenoten. Als je gaat verhuizen kun je het contract voor de vaatwasser zonder kosten over laten zetten op een huisgenoot. 

Bestel direct online je vaatwasser

Bestel direct online je vaatwasser

Wil jij ook het gemak van een vaatwasser op je studentenkamer? Huur dan een vaatwasser in Utrecht via Wasautomatenverhuur.nl. Je kunt ons voor vragen bellen op telefoonnummer 085 – 27 31 994 of stuur een e-mail naar info@wasautomatenverhuur.nl. Ook voor het melden van een storing kun je ons uiteraard snel bereiken. Storingen worden over het algemeen binnen 3 dagen opgelost. Als je je het huurcontract wilt opzeggen geldt een opzegtermijn van 1 maand en wordt het apparaat gratis bij je opgehaald.