banner

Voordelen van een vaatwasser huren in Rotterdam 

Waarom zou je een groot deel van je spaargeld investeren in een vaatwasser, als een vaatwasser huren in Rotterdam ook tot de mogelijkheden behoort? Wasautomatenverhuur.nl maakt het studenten zo makkelijk mogelijk, wanneer zij op zoek zijn naar witgoed. Naast een vaatwasser huren is ook het huren van bijvoorbeeld een wasmachine of wasdroger mogelijk. Aan het huren van een vaatwasser zitten verschillende voordelen. Als student heb je vaak een beperkt budget. Dit budget geef je liever uit aan een avondje stappen! Door voor het huren van een vaatwasser te kiezen betaal je een vast bedrag per maand en heb je geen omkijken meer naar het onderhoud aan de machine. 

Mogelijkheden bij vaatwasser huren in Rotterdam 

Bij een vaatwasser huren in Rotterdam heb je verschillende mogelijkheden. Ben je op zoek naar een relatief klein model vaatwasser voor jou en je huisgenoot? Zoek je een vaatwasser die je met een groot aantal huisgenoten kunt gebruiken? Enzovoorts. De diversiteit aan apparaten in ons assortiment maakt dat je altijd een vaatwasser vindt die past bij jouw wensen. Je kunt de vaatwasser direct huren via onze website. Onze monteurs komen vervolgens bij je langs om de vaatwasser te plaatsen en aan te sluiten. Overleg vooraf met je verhuurder of deze akkoord gaat met het plaatsen hiervan. 

Contract bij vaatwasser huren in Rotterdam 

Onderdeel van het contract dat je afsluit bij een vaatwasser huren in Rotterdam is niet alleen de plaatsing van en het onderhoud aan een vaatwasser. Ook bieden we je de mogelijkheid om het contract tijdens de looptijd hiervan over te zetten op naam van een andere huisgenoot. Ideaal, wanneer je na een paar maanden het studentenhuis verlaat. De vaatwasser hoeft zo niet meegenomen te worden naar je volgende huis. 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl