Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Vaatwasmachine huren Groningen

Een vaatwasmachine huren in Groningen is voor velen een interessante oplossing. De aanschaf van een vaatwasser is niet voor iedereen mogelijk. Het kan op de eerste plaats financieel niet mogelijk zijn, maar het kan ook zijn dat het financieel gewoon niet makkelijk te regelen is. In een studentenwoning is dit bijvoorbeeld het geval, waar voortdurend wisselende bewoners zijn en het vrijwel onmogelijk is om de aanschaf van een vaatwasser financieel eerlijk te regelen. Het is dan ook een goede optie om een vaatwasmachine te huren in Groningen, zodat de maandkosten kunnen worden verdeeld onder de huidige bewoners. 

Een betrouwbare vaatwasmachine huren in Groningen

Je kunt bij ons makkelijk en voordelig een vaatwasmachine huren in Groningen. Al tegen een lage prijs per maand heb je een goede vaatwasser in huis staan. Iedereen die een vaatwasmachine wil huren in Groningen is bij ons van harte welkom. Wij bieden onze service dus zeker niet alleen aan studenten aan. Wij maken het huren van een vaatwasmachine in Groningen heel makkelijk en zorgen er uiteraard voor dat je zeker kunt zijn van de goede werking van de vaatwasser. Daarnaast wordt alles netjes op papier gezet. 

Contact

Als jij een vaatwasmachine wilt huren in Groningen, dan ben je natuurlijk altijd welkom. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en we kunnen je meer vertellen over onze werkwijze. Neem gerust eens contact met ons op door te bellen naar 085 - 273 1994 of te mailen naar info@wasautomatenverhuur.nl. Wij hebben twee vestigingen, in Zeerijp en in Groningen.

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group