Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Kies voortaan ook voor een televisie huren 

Werkt je huidige televisie niet meer naar behoren? Heb je een relatief oud model televisie, die je het liefst zou willen vervangen? Een televisie huren kan in zo’n geval de overweging waard zijn! Door voor de huur van een televisie te kiezen hoef je vooraf geen grote investering te doen, maar betaal je maandelijks een vast bedrag. Des te langer je de televisie huurt, des te lager zijn je maandlasten! Wasautomatenverhuur.nl maakt een televisie huren mogelijk voor zowel studenten als particulieren. Ideaal, wanneer de nieuwe televisie niet meer in je studentenbudget past! 

Televisie huren voor een vast bedrag per maand

Het voornaamste voordeel van een televisie huren is dat je geen grote investering hoeft te doen om televisie te kunnen kijken. Een goede televisie kost al snel enkele honderden euro’s! Er zijn echter meer redenen om voor de huur van een televisie te kiezen. Denk bijvoorbeeld ook aan het feit, dat storingen aan je apparaat normaliter binnen drie werkdagen worden opgelost. Zo hoef je nooit lang te wachten, voordat je televisie weer werkt! Daarbij bieden we je verschillende flexibele oplossingen bij een verhuizing. Ook handig voor studenten, als zij hun kamer verlaten in een studentenhuis. 

Direct een televisie huren als particulier of student

Ben je geïnteresseerd in een televisie huren? Op onze website vind je een compleet overzicht van de televisies die te huur worden aangeboden door Wasautomatenverhuur.nl. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer je meer informatie wenst over het huren van een televisie. Kijk ook eens naar de andere apparaten, die je via onze organisatie kunt huren. Het kan je veel geld besparen bij het betrekken van een nieuw huis of een studentenkamer!

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group