Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Professionele wasmachine voor een wasserij 

Bent u de trotse eigenaar van een wasserij, of opent u er binnenkort één? In dergelijke situaties kunt u niet aan de aankoop van een professionele wasmachine voor een wasserij ontkomen. Een professionele wasmachine biedt verschillende voordelen ten opzichte van de wasmachine of wasdroger die men thuis gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat een professionele wasmachine een veel lagere total cost of ownership biedt. U heeft hier een lange tijd plezier van in uw wasserij! Wist u dat wij u de mogelijkheid bieden om de professionele wasmachine te combineren met een betaalsysteem? 

Voordelen professionele wasmachine voor wasserij 

Een professionele wasmachine voor een wasserij werkt doorgaans sneller en effectiever dan een particulier model. De was moet relatief snel klaar zijn, om een volgende klant te kunnen bedienen. Tegelijkertijd biedt een professionele wasmachine vaak meer opties. Zo kunt u het wasprogramma aan laten sluiten op de behoefte van uw klant. Een derde reden om voor een professionele wasmachine in uw wasserij te kiezen, zit in het feit dat deze machines veel duurzamer zijn. Ze gaan langer mee, doordat ze meer wasbeurten aan kunnen dan een particulier model. Een duurzame investering! 

Advies over professionele wasmachine voor uw wasserij 

Bent u momenteel op zoek naar een professionele wasmachine voor uw wasserij? Neem eens contact met ons op. We adviseren u graag over de verschillende opties die we u kunnen bieden. Heeft u een geschikt model gevonden? In dat geval komt ons montageteam de wasmachine bij u op locatie installeren. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en bent u ervan verzekerd, dat dit op de juiste wijze gebeurt. Ook bij eventuele defecten aan het apparaat kunt u op onze monteurs rekenen. 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group