Gebruik professionele wasmachine in uw wassalon

Het is onverstandig om een particulier model wasmachine te gebruiken in een professionele wassalon. Niet alleen zijn deze wasmachines veel duurder in gebruik, ze gaan vaak ook minder lang mee. Wasautomatenverhuur.nl biedt u graag een professionele wasmachine voor uw wassalon aan. Deze professionele machines bieden u een lage total cost of ownership door hun duurzaamheid, het grote aantal wasbeurten wat ze kunnen draaien voor onderhoud noodzakelijk is en de effectiviteit van deze machines. Heeft u al eens gekeken naar de mogelijkheden die u heeft bij de keuze voor een professionele wasmachine in uw wassalon?

Professionele wasmachine voor uw wassalon

Bij de keuze voor een professionele wasmachine in uw wassalon is het belangrijk om te starten met een inventarisatie van uw wensen. Aan welke eisen moet de wasmachine voldoen? Welke programma’s wilt u klanten kunnen bieden? Moet het apparaat automatisch van een wasmiddel en wasverzachter worden voorzien? Enzovoorts. Ook wilt u de professionele wasmachine wellicht koppelen aan een betaalautomaat, zodat gebruikers direct kunnen betalen. Het alternatief is een systeem met losse munten. Dat laatste wordt vaak gebruikt in de wassalon op een camping.

Onderhoud aan professionele wasmachine in uw wassalon

Heeft u een geschikte professionele wasmachine voor uw wassalon gevonden? In dat geval komen onze monteurs deze bij u plaatsen. Nadat de wasmachine gemonteerd is, kunt u onverhoopt te maken krijgen met een defect. Denk aan een defect door slijtage aan onderdelen van uw professionele wasmachine. Neem contact op met ons montageteam om de machine te laten onderhouden. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende modellen professionele wasmachines die we u kunnen bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u meer informatie of persoonlijk advies wenst.