Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Professionele wasmachine voor een stomerij 

Een professionele wasmachine voor uw stomerij is onmisbaar. U heeft een wasmachine nodig met een grote trommel, om direct een groot aantal kledingstukken of bijvoorbeeld het linnengoed van meerdere klanten te kunnen wassen. Wast u de kledingstukken liever los van elkaar? In dat geval wenst u een groot aantal wasmachines met een wat kleinere trommel. Kies als stomerij altijd voor een professionele wasmachine en droger, in plaats van voor particuliere modellen. Een professionele wasmachine biedt verschillende voordelen voor uw stomerij. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Voordelen professionele wasmachine voor stomerij 

De keuze voor een professionele wasmachine voor uw stomerij biedt onder meer het voordeel, dat deze apparaten vaak veel sneller werken. Daarbij bieden ze een groter aantal programma’s en verbruiken ze minder energie dan particuliere modellen. De duurzaamheid van deze professionele wasmachines zit ook in de levensduur ervan. Een professionele wasmachine hoeft minder snel vervangen te worden en kost hierdoor minder per wasbeurt dan een model voor particulieren. Voor de levering van een professionele wasmachine aan uw stomerij werkt Wasautomatenverhuur.nl samen met LDL Laundry BV

Professionele wasmachine voor stomerij aanvragen 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u bieden, wanneer u een professionele wasmachine als stomerij wilt huren? Neem eens contact met ons op! We leggen de verschillende opties op het gebied van professionele wasmachines en drogers graag aan u voor. Standaard leveren we uitsluitend professionele wasmachines uit van gerenommeerde merken. Primus is er een goed voorbeeld van. Het minimaliseert de kans op schade aan het wasgoed en verzekert u van een continue werking van de machine. 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group