banner

Professionele wasmachine voor uw hotel 

Bent u op zoek naar een professionele wasmachine voor uw hotel? Wij helpen u graag verder met een breed scala aan professionele apparaten. In ons assortiment bieden we u wasmachines aan van IPSO. Deze professionele apparaten onderscheiden zich van particuliere apparaten, doordat ze u de mogelijkheid bieden wasprogramma’s aan te passen. Daarbij heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van meerdere wateraansluitingen, zowel warm als koud, en kunt u de status aflezen middels een led-aanduiding. Aan welke eisen moet de professionele wasmachine voor uw hotel voldoen? 

Belang professionele wasmachine voor een hotel 

Een professionele wasmachine is onmisbaar voor ieder hotel. Gedurende de dag moet hier ontzettend veel gewassen worden. Denk niet alleen aan het beddengoed en de handdoeken van hotelgasten. Ook de kleding die door uw koks en personeel gedragen wordt, wilt u wellicht in het hotel zelf kunnen wassen. Zo verplicht u uw medewerkers het niet om kleding zelf thuis te wassen. Een wasmachine moet snel werken, voldoende ruimte bieden voor het beddengoed van meerdere kamers en tegelijkertijd schade aan het beddengoed voorkomen. Het is onplezierig wanneer het beddengoed of de handdoeken van gasten al snel beginnen te pluizen. 

Advies bij huur professionele wasmachine hotel 

Het kan best lastig zijn om uzelf te verzekeren van een professionele wasmachine voor uw hotel. Wasautomatenverhuur.nl adviseert u graag over de verschillen tussen de wasmachines van IPSO en het verschil tussen professionele apparaten en modellen voor particuliere consumenten. Bovenal bieden we u een wasmachine van hoge kwaliteit, waar u jaren plezier van heeft zonder voortdurend te maken te krijgen met storingen en defecten. Iets wat de processen binnen uw hotel in gevaar zou kunnen brengen. 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl