Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Professionele wasmachine voor uw hotel 

Bent u op zoek naar een professionele wasmachine voor uw hotel? Wij helpen u graag verder met een breed scala aan professionele apparaten. In ons assortiment bieden we u wasmachines aan van IPSO. Deze professionele apparaten onderscheiden zich van particuliere apparaten, doordat ze u de mogelijkheid bieden wasprogramma’s aan te passen. Daarbij heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van meerdere wateraansluitingen, zowel warm als koud, en kunt u de status aflezen middels een led-aanduiding. Aan welke eisen moet de professionele wasmachine voor uw hotel voldoen? 

Belang professionele wasmachine voor een hotel 

Een professionele wasmachine is onmisbaar voor ieder hotel. Gedurende de dag moet hier ontzettend veel gewassen worden. Denk niet alleen aan het beddengoed en de handdoeken van hotelgasten. Ook de kleding die door uw koks en personeel gedragen wordt, wilt u wellicht in het hotel zelf kunnen wassen. Zo verplicht u uw medewerkers het niet om kleding zelf thuis te wassen. Een wasmachine moet snel werken, voldoende ruimte bieden voor het beddengoed van meerdere kamers en tegelijkertijd schade aan het beddengoed voorkomen. Het is onplezierig wanneer het beddengoed of de handdoeken van gasten al snel beginnen te pluizen. 

Advies bij huur professionele wasmachine hotel 

Het kan best lastig zijn om uzelf te verzekeren van een professionele wasmachine voor uw hotel. Wasautomatenverhuur.nl adviseert u graag over de verschillen tussen de wasmachines van IPSO en het verschil tussen professionele apparaten en modellen voor particuliere consumenten. Bovenal bieden we u een wasmachine van hoge kwaliteit, waar u jaren plezier van heeft zonder voortdurend te maken te krijgen met storingen en defecten. Iets wat de processen binnen uw hotel in gevaar zou kunnen brengen. 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group