Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Professionele wasmachine voor horeca

Horecagelegenheden kunnen niet zonder een professionele wasmachine. Denk aan de tafellakens die iedere avond, of zelfs meerdere keren per dag gewassen moeten worden. Daar komt de kleding van het personeel bij. U wilt uw personeel niet verplichten de kleding zelf thuis te wassen. In het bijzonder, wanneer een personeelslid meerdere dagen achtereen voor u werkt. Wasautomatenverhuur.nl biedt u een professionele wasmachine voor horeca. Deze wasmachines zijn van het merk IPSO. Een gerenommeerde partij die professionele apparaten ontwikkeld voor zowel horeca als bijvoorbeeld hotelketens en grote studentencomplexen. We vertellen u er graag meer over. 

Keuze voor professionele wasmachine in de horeca 

IPSO levert een professionele wasmachine voor horeca, welke niet te vergelijken is met de wasmachine voor particuliere consumenten. De wasmachine biedt u meer ruimte, waardoor u in een keer een groot aantal tafellakens kunt wassen. Daarbij heeft u de mogelijkheid om de wasmachine zowel op een aansluiting voor koud, als warm water aan te sluiten. Het is zelfs mogelijk om de programma’s van een IPSO professionele wasmachine voor horeca te wijzigen. Zo past u deze aan naar de wensen van uw personeel. Ook handig is de ingebouwde led-aanduiding van de status van uw professionele wasmachine. 

Advies over professionele wasmachine voor horeca

Het is heel begrijpelijk dat het lastig is om een keuze te maken, wanneer u op zoek bent naar een professionele wasmachine voor horeca. Onze specialisten adviseren u graag over het type wasmachine dat het meest geschikt is voor de door u beoogde toepassing. Naast een professionele wasmachine voor horeca, bieden we een professionele wasdroger aan. Zo kunt u uw tafellakens of de kleding van personeel direct na een was- en droogbeurt weer gebruiken. 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group