Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Professionele wasmachine in Den Haag 

Wasautomatenverhuur.nl biedt u een professionele wasmachine in Den Haag aan. Voor verschillende partijen is het huren van een professionele wasmachine interessant. Denk bijvoorbeeld aan horecagelegenheden, hotels en verhuurders van studentenwoningen. In horecagelegenheden wilt u kleding snel en in grote aantallen kunnen wassen. De kleding moet een volgende werkdag schoon zijn en u wilt uw personeel niet verplichten de kleding zelf te wassen aan het eind van de avond. Een professionele wasmachine biedt de uitkomst! Naast een professionele wasmachine levert Wasautomatenverhuur.nl u ook graag een professionele droger. 

Professionele wasmachine in Den Haag voor studentencomplexen 

In studentencomplexen wilt u studenten een professionele wasmachine in Den Haag bieden, zodat zij hier hun was kunnen doen. Niet alleen voor studenten is het fijn om in hun eigen complex te kunnen wassen. Ook biedt het kansen voor u als verhuurder. U heeft de mogelijkheid om studenten per wasbeurt te laten betalen. De kosten voor het gebruik van de professionele wasmachine in Den Haag zijn heel beperkt. U verdient het al snel terug! Wij leveren u een professionele wasmachines van Primus en IPSO. Het is een gerenommeerde producent van wasmachines en wasdrogers. Dit verzekert u van een hoge kwaliteit. 

Direct professionele wasmachine in Den Haag huren 

Heeft u op korte termijn een professionele wasmachine in Den Haag nodig? Neem eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u op dit punt kunnen bieden. Samen inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan een geschikt model wasmachine te selecteren. We bieden verschillende modellen professionele wasmachines in Den Haag aan. Iedere wasmachine bieden we aan in combinatie met een uitgebreide service. 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group