banner

Professionele wasmachine voor de brandweer  

In verschillende branches is het huren van een professionele wasmachine een interessante optie. Denk bijvoorbeeld aan horecagelegenheden, campings en grote studentencomplexen. Ook is een professionele wasmachine voor de brandweer interessant. Bij de brandweer wordt dagelijks gewerkt in dezelfde pakken. U wilt voorkomen dat personeel de pakken aan het eind van de dag mee naar huis moeten nemen, om het aldaar te wassen en te laten drogen. De kans dat het wasgoed op tijd droog is voor een volgende dag is klein. Daarbij zorgt het voor extra kosten voor het personeel. Wasautomatenverhuur.nl biedt verschillende opties bij het huren van een professionele wasmachine voor de brandweer. 

Mogelijkheden bij professionele wasmachine voor de brandweer 

Voor de levering van een professionele wasmachine aan de brandweer werken we samen met IPSO. Deze organisatie levert kwalitatief zeer goede wasmachine. Ten opzichte van een particulier model zitten er verschillende voordelen aan een professionele wasmachine. Zo is een professionele wasmachine veel sneller, werkt deze effectiever en biedt de wasmachine een groter aantal wasbeurten voordat deze vervangen moet worden. Een duurzame keuze! Naast een professionele wasmachine voor de brandweer, bieden we ook verschillende wasdrogers. Ideaal, om de brandweerpakken snel te kunnen drogen. 

Advies bij huren professionele wasmachine voor de brandweer 

Wilt u een professionele wasmachine als brandweer huren? De adviseurs van Wasautomatenverhuur.nl helpen u graag verder. Laten we samen inventariseren welke wensen u en uw collega’s hebben. Op basis van deze wensen zoeken onze adviseurs naar een geschikt model professionele wasmachine. Is het aangeboden model naar uw tevredenheid? In dat geval komen we de wasmachine zo snel mogelijk bij u plaatsen. Voor het onderhoud aan de professionele wasmachine kunt u rekenen op ons team met ervaren monteurs. Zo zit u nooit lang zonder een werkend apparaat! 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl