Industriële wasdroger voor ziekenhuis1

Ziekenhuizen werken dagelijks grote hoeveelheden vuil wasgoed weg. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het beddengoed op de ziekenhuisbedden, wat regelmatig en soms zelfs dagelijks vervangen moet worden. U wilt de patiënten van uw ziekenhuis een fris, schoon bed aanbieden. Om het vuile wasgoed al snel weer te kunnen gebruiken is een industriële wasdroger in het ziekenhuis onmisbaar. Combineer de industriële wasdroger met een vergelijkbaar model wasmachine. De keuze voor een industriële wasdroger in een ziekenhuis biedt u verschillende voordelen ten opzichte van de modellen die u in de witgoedwinkel koopt. We vertellen u er graag meer over.

Mogelijkheden bij industriële wasdroger in ziekenhuis

Wanneer u voor een industriële wasdroger in het ziekenhuis kiest, heeft u de keuze uit tal van verschillende modellen. Het verschil zit hierbij voornamelijk in de trommelgrootte. Aan de ene kant wilt u verzekerd zijn van voldoende ruimte om het vuile wasgoed snel en bij voorkeur in een of twee keer te kunnen drogen. Tegelijkertijd wilt u voorkomen dat de trommel voortdurend voor de helft gevuld is. Dit zou onnodig veel energie kosten. Wasautomatenverhuur.nl biedt u een industriële wasdroger aan van het betrouwbare merk Primus. De automaten hebben een relatief laag energieverbruik, zijn snel klaar en bieden een groot aantal draaiuren. Een hele duurzame, goedkope oplossing!

Advies bij keuze industriële wasdroger voor ziekenhuis

Wilt u meer weten over de modellen Primus industriële wasdrogers voor ziekenhuizen die Wasautomatenverhuur.nl u aanbiedt? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om deze industriële wasdroger als ziekenhuis te huren? We vertellen u er graag meer over. Neem eens contact met ons op, zodat we de verschillende opties aan u voor kunnen leggen. Ook vertellen we u hierbij graag meer over de service die we u bieden bij het huren van een industriële wasdroger voor uw ziekenhuis.