Wasautomatenverhuur.nl: specialist in wassen en drogen

Samen met de LDL Group / LDL Laundry BV voorziet Wasautomatenverhuur.nl de zakelijke markt van professionele oplossingen op het gebied van wassen en drogen. Huur wasmachines en wasdrogers van diverse gerenommeerde merken, om uw klanten van een optimale service te kunnen voorzien. Zij wensen schone was met een minimale kans op schade aan kleding, handdoeken en beddengoed. Wasautomatenverhuur.nl levert u niet alleen machines van hoge kwaliteit om in deze wens te kunnen voorzien. U bent bij ons ook verzekerd van een uitstekende service, waarbij een persoonlijk contact voorop staat. Samen doen we er alles aan om uw klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Van de levering van een wasmachine, tot aan het periodieke onderhoud: u kunt rekenen op Wasautomatenverhuur.nl!

Professionele, industriële & tweedehands drogers en wasmachines

De expertise van de LDL Group / LDL Laundry BV in het leveren van goede wasmachines en wasdrogers helpt ons u een breed productaanbod te bieden. Wasmachines en wasdrogers uit ons assortiment zijn van een dermate hoge kwaliteit, dat we u een betrouwbare en professionele oplossing kunnen garanderen. Apparaten die werken! In ons assortiment met industriële wasmachines en wasdrogers vindt u apparaten van gerenommeerde merken van Alliance Laundry Systems zoals Primus en Speed Queen. Naast het feit dat we producten van verschillende merken aanbieden, vindt u in ons productaanbod machines met een wisselende inhoud. Zo leveren we u altijd een apparaat, die aansluit op uw behoefte. Kijk ook eens naar onze voordelige tweedehands opties, wanneer u een industriële wasmachine of wasdroger zoekt.

Koop, huur, lease witgoed apparatuur of maak gebruik van ons Meet & Wash concept

Wasautomatenverhuur.nl biedt u de mogelijkheid industriële wasmachines en wasdrogers te huren, te leasen, aan te kopen of gebruik te maken van ons Meet & Wash Concept. Het is van uw situatie afhankelijk, welke van deze opties het meest interessant is. Heeft u een wasserette? Door voor de huur van industriële machines te kiezen, heeft u zelf geen omkijken meer naar het onderhoud aan de apparaten. Datzelfde geldt voor het huren van wasmachines en wasdrogers voor studentenwoningen. U wilt de service aan de studenten kunnen bieden, zonder zelf omkijken te hebben naar de wasmachines en wasdrogers. Bij het gebruik van een industriële wasmachine of wasdroger op de werkvloer, kan de aankoop van deze apparaten interessanter zijn. Denk aan het gebruik van een wasmachine binnen een zorginstelling of stomerij.

Gespecialiseerd in verschillende branches

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van industriële wasmachines en wasdrogers aan partijen binnen verschillende branches. U vindt onze wasmachines en wasdrogers onder meer binnen studentenwoningen, in hotels en horecagelegenheden, op campings en in wassalons. Ook stomerijen en partijen actief binnen de textielverzorging kiezen voor de kwalitatief goede apparaten van Domus en Primus, die wij hen leveren. Voor bijvoorbeeld studentenhuisvesting geldt dat partijen bewoners een extra service willen bieden, zonder hier veel omkijken naar te hebben. Door voor de huur van professionele wasmachines te kiezen, neemt Wasautomatenverhuur.nl veel zorgen uithanden. Wij zorgen voor het plaatsen van de wasmachines en wasdrogers in het pand, onderhouden deze en vervangen ze als ze defect raken. Hier vindt u een overzicht van de diverse projecten die we reeds hebben uitgevoerd voor opdrachtgevers.

Kosten huren van een wasmachine/wasdroger

De kosten voor het huren van een (semi)professionele wasmachine of wasdroger zijn afhankelijk van het model apparaat dat u wenst. Kiest u voor een semi professionele oplossing, of gaat u voor een professionele wasmachine? Ook het aantal wasbeurten dat u per dag draait speelt mee bij het bepalen van de kosten voor onze apparaten. Des te vaker het apparaat gebruikt wordt, des te lager zullen de kosten per wasbeurt uitvallen. Standaard maakt het onderhoud aan de wasmachines en wasdrogers in uw pand of wasserette onderdeel uit van de prijs die u per maand voor het apparaat betaalt. De kosten voor het energieverbruik om de wasmachine of wasdroger te kunnen laten draaien zitten niet in onze prijzen verwerkt. Bekijk hier eens wat de kosten voor de verschillende modellen wasmachines en wasdrogers zijn, wanneer u deze bij ons huurt.

Binnen ons Meet & Wash concept bieden wij u de mogelijkheid mee te delen in de opbrengsten van een wasserette. Wij investeren in de apparatuur en koppelen de apparatuur aan een betaalsysteem. De opbrengsten van het gebruik van de machines wordt verdeeld tussen u en Wasautomatenverhuur.nl

Direct vrijblijvend informatie aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Wasautomatenverhuur.nl u biedt op het gebied van een professionele wasmachine en wasdroger huren, leasen of kopen? We helpen u graag op weg. Op onze website vindt u per model wasmachine en wasdroger veel informatie. Daarbij nodigen we u uit vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren over de mogelijkheden die voor u interessant kunnen zijn. Samen zoeken we naar een oplossing waarmee u uw doelgroep zo goed mogelijk kunt bedienen. De hoge kwaliteit van onze apparaten en de persoonlijke service die we u bieden maakt dat u bij ons verzekerd bent van een duurzame oplossing, waar u de komende tijd v eel plezier van zal hebben! Naar wat voor model industriële wasmachine of wasdroger zoekt u?