banner

Als ODIOM lid een wasmachine huren?

Wasautomatenverhuur.nl heeft voor jou, als lid van studievereniging ODIOM Studievereniging Pedagogische en Onderwijswetenschappen, een aanbieding. Als jij een huurcontract van minimaal 1 jaar afsluit bij Wasautomatenverhuur.nl voor een wasmachine, droger en/of vaatwasser dan storten wij de eerste door jouw betaalde maandhuur terug op de bankrekening van studievereniging ODIOM.

Om schoon te maken heb jij niet alleen een apparaat nodig

Naast het huren van een witgoedapparaat bieden wij jou, als lid van studievereniging ODIOM, de mogelijkheid om eveneens het wasmiddel, wasverzachter en de accessoires aan. Voor ieder aangekocht schoonmaakmiddel storten wij een bedrag op de bankrekening van jouw studievereniging. De schoonmaakmiddelen worden bezorgd op de sociëteit van de studievereniging, waarna jij het daar kan afhalen of door jouw studievereniging wordt thuis bezorgd.

Vul onderstaand bestelformulier in en geef aan welk pakket je wil ontvangen. Wij zullen contact met je opnemen om het pakket zo snel mogelijk te leveren. Zie onder het bestelformulier een overzicht van de producten.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl