Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Miele wasmachine repareren 

Een kapotte Miele wasmachine hoeft vaak niet direct vervangen te worden. Door de machine te laten repareren kunt u hier nog lange tijd plezier van hebben. Daarbij is een Miele wasmachine repareren veel goedkoper dan het vervangen hiervan. Mocht een reparatie niet mogelijk blijken te zijn, dan kunt u overwegen tijdelijk een wasmachine te huren als u momenteel onvoldoende budget heeft om een nieuwe wasautomaat aan te schaffen. Wasautomatenverhuur.nl beschikt over de vakmensen, die een ruime ervaring hebben in een Miele wasmachine repareren. Zij lossen het probleem graag voor u op! 

Aanpak bij Miele wasmachine repareren 

Een Miele wasmachine repareren begint bij het opsporen van de oorzaak van het defect. Vaak toont het display van de machine een foutcode. Op basis van deze foutcode kan voor een oplossing worden gezorgd. Mogelijk moet de wasmachine grondig gereinigd worden, of is het noodzakelijk om versleten onderdelen van de wasautomaat te vervangen. We zullen u bij het repareren van de kapotte wasmachine altijd informeren over de kosten die het herstel met zich meebrengt op basis van de gevonden oorzaak. Probeer altijd eerst zelf een defect op te lossen, door bijvoorbeeld de stekker uit het stopcontact te trekken of de foutcode op te zoeken in de handleiding van de wasmachine. Soms is de oplossing makkelijker dan u op voorhand wellicht verwacht. 

Direct een Miele wasmachine repareren 

Heeft u momenteel te maken met een Miele wasmachine die niet goed werkt? Neem eens contact met ons op, zodat we op korte termijn bij u langs kunnen komen om de Miele wasmachine te repareren. Wij repareren overigens niet alleen de Miele wasmachine van particulieren. Ook industriële wasmachines van zakelijke partijen helpen wij graag, wanneer zij te maken hebben met een defecte wasautomaat. Hierbij werken we samen met het gerenommeerde LDL Laundry

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group