banner

Voordelen van een Miele wasmachine huren 

Wasautomatenverhuur.nl biedt de mogelijkheid om verschillende vormen van witgoed te huren. Deze mogelijkheid wordt specifiek aan studenten aangeboden, die vaak niet het budget hebben om te investeren in nieuwe witgoedapparaten. Denk aan de hoge kosten voor een wasmachine of een wasdroger. Een Miele wasmachine huren kan voor studenten de ideale oplossing vormen. Zo hebben zij alsnog de beschikking over een goede wasmachine, waardoor het niet noodzakelijk is om bijvoorbeeld met kleding naar een wasserette te gaan. Het is raadzaam om voor een wasmachine van een erkend merk te kiezen, om beschadigingen aan je kleding te voorkomen. 

Miele wasmachine huren en onderhoudsservice 

Een Miele wasmachine huren is niet alleen interessant vanwege het feit, dat je geen investering hoeft te doen. Ook biedt het je het voordeel, dat je niet zelf verantwoordelijk bent voor het oplossen van een defect. Wanneer de wasmachine defect raakt, wordt deze over het algemeen binnen drie dagen door onze monteurs hersteld. Wel zo’n fijne gedachte! Je wilt immers snel weer een wasje kunnen draaien. Ook wordt de wasmachine voor de levering hiervan uitgebreid gecontroleerd door onze monteurs. 

Meer informatie over een Miele wasmachine huren 

Ben je benieuwd of een Miele wasmachine huren ook interessant kan zijn voor je eigen studentenhuis? Op onze website vind je hier meer informatie over. Ook kun je vrijblijvend contact met ons opnemen, wanneer je specifieke vragen hebt over onze service. Naast de mogelijkheid om een Miele wasmachine te huren, kun je ook bij ons terecht voor het huren van een wasdroger van Miele. Wanneer mogen wij een Miele wasmachine bij jou afleveren? 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl