banner

Voordelige LG wasmachine verhuur voor studenten 

Heb jij de mogelijkheden van onze LG wasmachine verhuur al gezien? Door voor het huren van een wasmachine te kiezen, hoef je vooraf geen grote investering te doen om toch in je studentenwoning te kunnen wassen. Wel zo prettig! Er is niets vervelender dan met je vuile was langs de wasserette te moeten. Ook heb je niet altijd zin om je vuile was mee te nemen naar je ouders. Wasautomatenverhuur.nl maakt een LG wasmachine huren zo makkelijk mogelijk. Wist je bijvoorbeeld dat wij de wasmachine bij je komen installeren en deze uitgebreid testen, voordat we vertrekken? Zo heb je hier zelf geen omkijken naar. 

Mogelijkheden van onze LG wasmachine verhuur 

Op onze website vind je alle mogelijkheden die onze LG wasmachine verhuur je biedt. Naast de diverse modellen van LG, bieden we ook wasmachines van andere merken te huur aan. Denk bijvoorbeeld aan wasmachines van Miele en Bosch. Deze drie merken staan bekend om de betrouwbaarheid van hun apparaten. Zo weet je zeker dat je vuile was schoon en fris uit de wasmachine komt! Daarbij is de kans op problemen met de wasmachine zeer klein. Speelt er toch een defect op? In dat geval komen onze monteurs zo snel mogelijk bij je langs om het probleem te verhelpen. 

Contract bij onze LG wasmachine verhuur

Wanneer je interesse hebt in een wasmachine van onze LG wasmachine verhuur, kun je deze direct online aanvragen. Mocht je tijdens de looptijd van het contract met Wasautomatenverhuur.nl uit je studentenwoning vertrekken, dan kun je deze gratis overdragen aan een huisgenoot. Zo kan de wasmachine blijven staan, zonder dat jij hier verantwoordelijk voor bent. Ideaal! Naast de mogelijkheid om je contract over te dragen bieden we diverse flexibele oplossingen voor verhuizingen. Neem eens contact met ons op, wanneer je hier meer over wilt weten.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl