Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

Als student een LG wasmachine huren in je studentenhuis 

Voor studenten kan de aanschaf van een wasmachine een behoorlijke investering vergen. Een investering waarvoor zij het budget doorgaans niet hebben. Wasautomatenverhuur.nl biedt hier de oplossing voor! Een LG wasmachine huren voorkomt dat je een grote investering moet doen, maar maakt het toch mogelijk om binnen je eigen studentenhuis te wassen. Zo hoef je niet naar een wasserette met je kleding. Naast een LG wasmachine huren behoort ook het huren van een wasdroger tot onze mogelijkheden. Het huren van de combinatie van beide apparaten kan interessant zijn, wanneer je geen plek hebt om je kleding op te hangen. 

Voordelen van een LG wasmachine huren 

Een LG wasmachine huren biedt je verschillende voordelen, naast het feit dat je vooraf geen grote investering hoeft te doen. Denk bijvoorbeeld ook aan het feit, dat een defect aan je wasmachine binnen drie werkdagen wordt opgelost door onze monteurs. Zo zit je nooit lang zonder een wasmachine! Ook zullen we de wasmachine uitgebreid controleren, voordat we deze bij je plaatsen. Ga je na verloop van tijd uit je studentenhuis? Je kunt het contract in dat geval gratis overdragen aan de nieuwe bewoner van je studentenkamer. 

Meer informatie over een LG wasmachine huren 

Ben je benieuwd of een LG wasmachine huren ook voor jou interessant kan zijn? Kijk eens op onze website, welke mogelijkheden wij exact bieden. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit verschillende formaten wasmachines. Het is afhankelijk van het aantal personen met wie je woont, hoe groot de wasmachine moet zijn. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

SBS6 RTL4
Contactgegevens locatieHoofdvestiging Groningen

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

KvK: 54990289 te Groningen
BTW: NL807501001B01

locatieVestiging Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085-273 1994
E: info@wasautomatenverhuur.nle-mail ons

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!

Erkend leerbedrijf wasautomatenverhuur

Business clublid Donar
Partner van LDL Group